Bakan Eroğlu da kar mağduru

Güncelleme Tarihi:

Bakan Eroğlu da kar mağduru
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2008 12:26

YOĞUN kar yağışı ve tipi nedeniyle şehirlerarası karayollarında ulaşım güçlükle sağlanırken, Kırıkkale- Kayseri karayolu, 13 aracın kayması sonucu ulaşıma kapandı, Kayseri’den Ankara’ya karayoluyla gelen Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ise 3 saatlik yolu 7 saatte giderek Kırıkkale’ye ulaşabildi. Bakan Eroğlu, “Allah sürücülerimize ve yolda kalan vatandaşlarımıza sabır versin” dedi.

Haberin Devamı

Kar ve tipi nedeniyle Kırıkkale- Kayseri karayolu, araçların kayması sonucu uzun süre kapanırken, Kırıkkale Valisi Mustafa Bahrettin Demirer ve Emniyet Müdürü Salim Akça karayolunda incelemelerde bulunarak yolun açılması için yapılan çalışmalara nezaret etti. Yolda kalan iki yolcu otobüsünün yanı sıra özel araçlar da vinçlerle kurtarıldı.

3 SAATLİK YOLU 7 SAATTE ALDI

Kayseri'de dün incelemelerde bulunan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'ya dönüşü sırasında normal koşullarda 3 saatte gidilen yolu 7 saatte aşıp, Kırıkkale’ye ulaşabildi. Bakan Eroğlu bir süre Kırıkkale Polisevi’nde dinlendikten sonra Ankara’ya geçti. Güçlükle Kırıkkale’ye ulaştıklarını belirten Bakan

Eroğlu şunları anlattı:
“Allah yolda kalan sürücülerle yolcularımıza sabır versin. Özellikle Kayseri- Kırşehir arasında ulaşım güçlükle sağlanıyor. Yollarda kalan araçların haddi hesabı yok. İnsanlara üzülmemek elde değil, yola çıkanların mutlaka yanlarında zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmaları gerekir. Vatandaşlarımıza, zaruri olmadığı sürece böyle havalarda yola çıkmamalarını tavsiye ediyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!