GÄ°RÄ°Åž
MENÜ

Hürriyet

ile ilgili tüm haberleri, son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün haberlerinde son durum nedir? İşte tüm flaş gelişmeler...

Toplam 4.720.953 haberi bulunmuÅŸtur.

Hürriyet Haberleri

Burdurda feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Burdur'da feci kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Burdur'da kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin başka bir araçla çarpıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 yaralandı.

8.09.2024Gündem
Muğlada orman yangını

Muğla'da orman yangını

MUĞLA'nın Menteşe ilçesinde, ormanda yangın çıktı. Ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan Bodrum'un Sarnıç Mahallesinde ormanda çıkan yangın 11’inci saatini geride bıraktı. Gece görüşlü helikopterler aralıksız sorti yapıyor.

8.09.2024Gündem
Üç aylar ne zaman başlayacak 2025 | Recep ayı hangi tarihte Diyanet dini günler takvimi ile üç aylar başlangıç tarihi

Üç aylar ne zaman başlayacak 2025? | Recep ayı hangi tarihte? Diyanet dini günler takvimi ile üç aylar başlangıç tarihi!

Üç aylar başlangıç tarihi 2025, yılın son ayları ile beraber Müslümanların gündemine geldi. Receb, Şaban ve Ramazan aylarını içinde barındıran mübarek üç aylar tarihleri Diyanet dini günler takvimi ile açıklandı. Müslümanlara dini hissiyat ve ibadet yoğunluğu eşliğinde gündelik hayatlarını sorgulama, yenileme ve zenginleştirme fırsatı sunan üç ayların son ayı olan Ramazan'da ise oruç ibadetlerini ihya edilecek. Diyanet takvimine göre bu sene üç ayların ilki Receb ayı ocak ayında başlayacak. Peki, üç aylar ne zaman başlıyor? Recep ayı hangi tarihte? İşte, Diyanet dini günler takvimi ile üç aylar başlangıç tarihi ve ayrıntılar.

7.09.2024Bilgi
MasterChef Akın kimdir, kaç yaşında nereli MasterChef Türkiye yarışmacısı Akın Kızıltaşın hayatı ve biyografisi

MasterChef Akın kimdir, kaç yaşında nereli? MasterChef Türkiye yarışmacısı Akın Kızıltaş'ın hayatı ve biyografisi

Masterchef Akın'ın hayatı ve biyografisi ekran başındaki izleyenlerin dikkatini çekiyor. Heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye ana kadrosuna yedeklerden katılan ve hazırladığı tabaklarla şefler tarafından beğenilen Akın Kızıltaş, 10 yıldan fazla bir süre mutfakta sektöründe çalışıyor. Aşçılığın aile mesleği olduğunu söyleyen MasterChef Akın, ilk turda firik bulgur yatağında kuzu küşleme yaparak şeflerden üç evet almıştı. Peki, MasterChef Akın kimdir, kaç yaşında nereli? MasterChef Türkiye yarışmacısı Akın Kızıltaş'ın hayatı ve biyografisi hakkında ayrıntılı bilgiler.

7.09.2024Televizyon
MASTERCHEF 7. ELEME ADAYI KİM OLDU 7 EYLÜL 2024 | Dün akşam (son bölüm) MasterChef kim kazandı, eleme potasına kim gitti İşte haftanın son eleme adayı olan isim

MASTERCHEF 7. ELEME ADAYI KİM OLDU 7 EYLÜL 2024 | Dün akşam (son bölüm) MasterChef kim kazandı, eleme potasına kim gitti? İşte haftanın son eleme adayı olan isim!

MasterChef eleme adayı kim oldu? 7 Eylül 2024 Cumartesi akşamı yanıtını buldu. İzleyenler tarafından heyecanla takip edilen MasterChef Türkiye'nin 7 Eylül tarihli son bölümünde, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, haftanın son oyununda, 'tuzda balık' hazırlamak için karşı karşıya geldi. Danilo, Somer, Mehmet Şef'in istediği yemeği en iyi tabağı yapan isimler; Emre, Ezgi, Kerem, Semih, Ayşe, Yudum ve Nevzat olurken gecenin finaline Akın ve Kaan kaldı. Şeflerin kararı ile daha başarısız tabağı yapan isim MasterChef 7. eleme adayı seçildi. Peki, dün MasterChef son eleme adayı kim oldu? 7 Eylül son bölümde MasterChef eleme potasına kim gitti, kimler kazandı? İşte, MasterChef 7. son eleme adayı ve dün gece yaşananlar.

7.09.2024Televizyon
KADEMELİ EMEKLİLİK ÇIKACAK MI2024 Kademeli emeklilik son durum gelişmeleri Kademeli emeklilik (erken emeklilik) Meclise gelecek mi, şartları neler

KADEMELİ EMEKLİLİK ÇIKACAK MI2024? Kademeli emeklilik son durum gelişmeleri! Kademeli emeklilik (erken emeklilik) Meclis'e gelecek mi, şartları neler?

Kademeli emeklilik çıkacak mı? kamuoyunun gündeminde yer almaya devam eden konuların başında geliyor. Özellikle EYT'den sonra beklenti içerisine giren vatandaşlar, erken emeklilik olarak da bilinen kademeli emeklilik şartlarına odaklandı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, emeklilik sisteminde değişiklik sinyali vererek "Hem prim miktarını esas alacak, hem yaşı esas alacak ve ödenen süreyi esas alacak şekilde daha adil, daha dengeli ve sürdürülebilir mahiyette bir emeklilik sistemini inşa etmemiz lazım." dedi. Bu açıklama sonrası kademeli emeklilik tablosu için beklentiler arttı. Peki, kademeli emeklilik ne zaman çıkacak, şartları neler? İşte, kademeli emeklilikte son durum gelişmeleri.

7.09.2024Bilgi
Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Sorgulama Milli Piyango Online Ekranı (Tıkla öğren) | 7 Eylül 2024 Canlı Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 218 milyon TL ikramiye devretti

Çılgın Sayısal Loto Sonuçları Sorgulama Milli Piyango Online Ekranı (Tıkla öğren) | 7 Eylül 2024 Canlı Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı: 218 milyon TL ikramiye devretti!

7 Eylül Çılgın Sayısal Loto sonucu sorgulama ekranı Milli Piyango Online üzerinden erişime açıldı. Büyük ikramiyesiyle haftanın son Çılgın Sayısal Loto canlı çekilişi, Sisal Şans tarafından cumartesi akşamı noter huzurunda gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından da yayınlanan çekiliş sonrası Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve kazandıran numaralar yayınlandı. Heyecanla beklenen bu akşamki Çılgın Sayısal Loto sonuçları ile 6 bilen çıkmadı ve tam 218.001.810,31 TL büyük ikramiye devretti. Aynı zamanda 5 bilenler, 4 bilenler, 3 ve 2 bilenler de diğer ikramiyelerin sahibi oldu. Çılgın Sayısal Loto sorgulama ekranı www.millipiyangoonline.com ile ikramiyeler tek tıkla öğrenilebilecek. İşte, 7 Eylül Çılgın Sayısal Loto sonuç sorgulama ekranı ve çekiliş sonuçları ile ilgili bilgiler.

7.09.2024Bilgi
KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN EYLÜL 2024 Bu hafta Kabine Toplantısı yapılacak mı, gündemdeki konular neler Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı kararları için gözler Beştepede

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN EYLÜL 2024? Bu hafta Kabine Toplantısı yapılacak mı, gündemdeki konular neler? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı kararları için gözler Beştepe'de!

Kabine Toplantısı konuları ve kararları, yeni hafta öncesi gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı'nda ekonomideki son durum ile Türkiye'nin iç ve dış siyasi meseleleri ele alınacak. En son Malazgirt Zaferi'nin yıldönümü nedeniyle Bitlis'in Ahlat ilçesinde gerçekleşen kritik Kabine Toplantısı'nda Gazze'de ateşkes görüşmelerinde gelinen son durum değerlendirilmişti. Emeklilik sistemi, taşerona kadro, ev hanımlarına emeklilik gibi konular için gözler Beştepe'de. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta yapılacak mı? İşte, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

7.09.2024Bilgi
Son dakika hava durumu tahminleri il il | Bugün (8 Eylül) hava nasıl olacak Meteorolojiden Ankara, İstanbul ve birçok ile sağanak uyarısı... Sel ve dolu yağışına dikkat

Son dakika hava durumu tahminleri il il | Bugün (8 Eylül) hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Ankara, İstanbul ve birçok ile sağanak uyarısı... Sel ve dolu yağışına dikkat!

Hava durumu tahminleri il il Meteoroloji tarafından yayınlandı. 11 ile sarı kodlu alarm verilirken, cumartesi İstanbul'da akşam saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmelerine göre pazar günü İstanbul'un kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli aralıklı sağanak yağış görülecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise önümüzdeki hafta beklenen hava durumu tahminini paylaştı. Peki, bugün hava nasıl olacak? Pazar günü İstanbul'da yağmur var mı? İşte, il il 8 Eylül hava durumu raporu.

7.09.2024Bilgi
KYK YEDEK YURT BAŞVURU SONUCU e-DEVLET SORGULAMA | GSB 2024 2025 KYK yedek yurt sonuçları ne zaman açıklanacak, 1. yedek yerleştirme tarihi belli oldu mu

KYK YEDEK YURT BAŞVURU SONUCU e-DEVLET SORGULAMA | GSB 2024 2025 KYK yedek yurt sonuçları ne zaman açıklanacak, 1. yedek yerleştirme tarihi belli oldu mu?

KYK yedek yurt yerleştirme sonuçları sorgulama ekranı için gözler son dakika GSB duyurusuna çevrildi. 2024 2025 öğrenim dönemi KYK yurt başvuru sonuçlarının geçtiğimiz hafta açıklanmasının ardından, KYK yedek yurt başvuruları gündeme geldi. Yapılan açıklamaya göre yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin, KYK yurt kayıt işlemlerini 7 Eylül saat 23.59'a kadar e-Devlet kapısı üzerinden tamamlaması gerekiyor. Yurtlara yerleşemeyen öğrenciler için ise KYK yedek yerleştirmeler devam edecek. Öğrenciler KYK yedek yurt sonuçlarını her hafta takip edecek. Peki, 2024 2025 GSB KYK 1. yedek yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı, nereden öğrenilir? İşte, KYK yedek yurt yerleştirme tarihi ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

7.09.2024Bilgi
Hac kayıt ve kayıt yenileme tarihleri 2025 || Hac ön kayıt başvuruları son gün ne zaman, bitti mi Hac kuraları ne zaman çekilecek

Hac kayıt ve kayıt yenileme tarihleri 2025 || Hac ön kayıt başvuruları son gün ne zaman, bitti mi? Hac kuraları ne zaman çekilecek?

Hac kayıt ve kayıt yenileme tarihleri 2025, kutsal topraklara gitmeyi bekleyen hacı adaylarının gündeminde yer almaya devam ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığınca, gelecek yıl hac ibadetini yerine getirmek isteyenlerin ön kayıt ve kayıt yenileme başvuruları, 5 Ağustos tarihinde başladı. HAC Umre Seyahat Acentaları Derneği (HURSAD), 2025 hac kuraları için ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirterek, hac son kayıt tarihini hatırlattı. Kaydı yenilenen ve ön kayıt yaptıran milyonlarca vatandaşın katılacağı hac kuraları, başvuran sayısının her yıl artması ve kontenjan sınırı nedeniyle düzenlenecek. Peki, hac ön kayıtlar ne zaman bitecek, nasıl yapılır? Hac kuraları ne zaman çekilecek? İşte, Diyanet hac kurası ve kayıt takvimi hakkında ayrıntılar..

7.09.2024Bilgi
DGS SONUÇLARI 2024 TARİHİ (ÖSYM AÇIKLAMASI) | DGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak Tarih belli oldu: ÖSYM DGS sınav sonuçları sorgulama ekranı

DGS SONUÇLARI 2024 TARİHİ (ÖSYM AÇIKLAMASI) | DGS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Tarih belli oldu: ÖSYM DGS sınav sonuçları sorgulama ekranı!

DGS sınav sonuçları sorgulama ekranı ÖSYM.gov.tr için gözler son dakika açıklamaya çevrilirken, merakla beklenen takvim yayınlandı. ÖSYM tarafından Dikey Geçiş Sınavı 30 Haziran tarihinde gerçekleşti. Sınavda adaylara sayısal ve sözel testlerden oluşan 100 soru soruldu ve 135 dakika süre verildi. 300 binden fazla adayın başvurduğu söz konusu sınavın üzerinden iki aydan fazla sürenin geçmesiyle beraber DGS sonuçları neden açıklanmadı? sorusu adayların gündemine geldi. Takvime göre sonuçların ağustos ayında açıklanması bekleniyordu. ÖSYM yayınladığı yeni takvim ile DGS sınav sonuçları için tarih verdi. Peki, DGS sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı? İşte, DGS sonucu sorgulama ekranı ve konu hakkında ayrıntılı bilgiler.

7.09.2024Bilgi
e-YDS sınav sonuçları açıklandı | T.C No ile ÖSYM e-YDS sonuçları sorgulama ekranı (sonuc.osym.gov.tr)

e-YDS sınav sonuçları açıklandı | T.C No ile ÖSYM e-YDS sonuçları sorgulama ekranı (sonuc.osym.gov.tr)

e-YDS sonuçları sorgulama ekranı ÖSYM duyurusu ile erişime açıldı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS/10) 7 Eylül tarihinde gerçekleşti. Ankara, İstanbul, İzmir ve Adana'daki 47 e-Sınav salonunda gerçekleşen söz konusu sınavda adaylara, 80 soru için 180 dakika süre verildi. İngilizce e-YDS sınavı sonrası sonuçlar ÖSYM duyurusu ile ilan edildi. Adaylar e-YDS sınav sonuçlarını sonuc.osym.gov.tr üzerinden T.C. Kimlik Numarası ve ÖSYM şifreleri ile öğrenebilecekler. İşte, e-YDS sınav sonucu görüntüleme ekranı bilgisi ve ayrıntılar.

7.09.2024Bilgi
Amerika Açıkta şampiyon Aryna Sabalenka

Amerika Açık'ta şampiyon Aryna Sabalenka!

Amerika Açık tek kadınlar finalinde Jessica Pegula'yı 7-5'lik setlerle 2-0 mağlup eden Aryna Sabalenka şampiyon oldu. ABD Açık'ı ilk kez kazanan Belaruslu raket, toplamda 3. grand slam zaferini elde etti.

7.09.2024Tenis
Cübbeli Ahmet Hoca kimdir, kaç yaşında, nereli Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlünün hayatı ve biyografisi

Cübbeli Ahmet Hoca kimdir, kaç yaşında, nereli? Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün hayatı ve biyografisi

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Başakşehir'de bir dernekten çıkarken saldırıya uğradı. Yaşanan olayın ardından Cübbeli Ahmet Hoca'nın sağlık durumu merak konusu olurken, saldırgan gözaltına alındı. Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Türk vaiz, hafız ve yazardır. Yazdığı kitaplarla ve verdiği vaazlarla tanınan Ünlü, 1990'da merkezi Fatih'te olan Fatih Hak ve Hizmet Vakfını kurdu. Peki, Cübbeli Ahmet Hoca kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

7.09.2024Bilgi
Cübbeli Ahmet Hocaya yumruklu saldırı 1 kişi gözaltına alındı

Cübbeli Ahmet Hoca'ya yumruklu saldırı! 1 kişi gözaltına alındı

Küçükçekmece'de bir dernekteki sohbet programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, dernek çıkışında yumruklu saldırıya uğradı. Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Yumruklu saldırı anları cep telefonu görüntülerine yansıdı. Saldırı sonrası CNN Türk canlı yayınına bağlanan Ünlü, "Saldırıya uğradım. Benim tanıdığım kişiler 'İlk olarak IŞİD görünüyor' dedi. Resmi değil. Slogan atmadı dövdü. 'Senin ben...' deyip dövdü. Emniyet, koruma arkadaşlarıma "Güvenliği artırın" demiş. Ekip istemişler. Ekibin olması elimizi kolaylaştırdı." diye konuştu.

7.09.2024Haber
Erzurumspor FK, Guram Giorbelidzeyi transfer etti

Erzurumspor FK, Guram Giorbelidze'yi transfer etti

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK, Gürcü futbolcu Guram Giorbelidze'yi transfer ettiğini açıkladı.

7.09.2024Futbol
Hollanda, Bosna Herseki farklı geçti Edin Dzekodan gol

Hollanda, Bosna Hersek'i farklı geçti! Edin Dzeko'dan gol

UEFA Uluslar A Ligi 3. Grup'ta Hollanda, Bosna Hersek'i 5-2 mağlup etti. Fenerbahçeli Edin Dzeko, takımının ikinci golünü kaydetti.

7.09.2024Futbol

Son dakika haberi: Cübbeli Ahmet Hoca'ya yumruklu saldırı! 1 kişi gözaltına alındı

Küçükçekmece'de bir dernekteki sohbet programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, dernek çıkışında yumruklu saldırıya uğradı. Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Yumruklu saldırı anları cep telefonu görüntülerine yansıdı. Saldırı sonrası CNN Türk canlı yayınına bağlanan Ünlü, "Saldırıya uğradım. Benim tanıdığım kişiler 'İlk olarak IŞİD görünüyor' dedi. Resmi değil. Slogan atmadı dövdü. 'Senin ben...' deyip dövdü. Emniyet, koruma arkadaşlarıma "Güvenliği artırın" demiş. Ekip istemişler. Ekibin olması elimizi kolaylaştırdı." diye konuştu.

7.09.2024Gündem
İstanbul Emniyetinden eğitim öğretim yılı için yeni güvenlik tedbirleri

İstanbul Emniyeti'nden eğitim öğretim yılı için yeni güvenlik tedbirleri

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde okullarda güvenliğin sağlanması için koruyucu ve önleyici güvenlik tedbirleri planlandı. 235 okulda 204 kolluk görevlisi sabit olarak görevlendirildi. Toplam 1290 okulun giriş çıkış saatlerinde 564 resmi ve sivil ekiple tedbirler alınacak

7.09.2024Gündem
Süper tayfun Yagi Vietnamı vurdu: 4 ölü

Süper tayfun Yagi Vietnam'ı vurdu: 4 ölü

Vietnam'da karaya çıkan süper tayfun Yagi'nin yol açtığı olaylar sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.

7.09.2024Dünya
A Milli Takım, İzmirde

A Milli Takım, İzmir'de

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki 2. maçında İzlanda ile karşılaşacak A Milli Takım, İzmir'e ulaştı.

7.09.2024Futbol
HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 8 EYLÜL 2024 (daily cipher) | Telegram 8 Eylül Hamster Kombat kombo kartları ve günlük şifresi nedir, nasıl alınır

HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 8 EYLÜL 2024 (daily cipher) | Telegram 8 Eylül Hamster Kombat kombo kartları ve günlük şifresi nedir, nasıl alınır?

Hamster Kombat günlük şifre 8 Eylül 2024 ve kombo kartları belli oldu. Binance ile Telegram üzerinden oynanan Hamster Kombat, oyunculara 1 milyon coin kazanma fırsatı sunuyor. Hamster Kombat dünyasında oyunseverlere sunulan bu günlük şifre, oyunculara ekstra avantajlar ve ödüller sağlıyor. Kısa sürede 100 milyondan fazla oyuncuya ulaşan Notcoin tıklama oyunu, dünya genelinde geniş bir kullanıcı tabanına sahip. Hamster Kombat 8 Eylül kombo ve günlük şifre de kullanıcılar tarafından takip ediliyor. Peki, 8 Eylül Hamster Kombat günlük şifre nedir, nasıl kullanılır? İşte, 8 Eylül Hamster Kombat kombo kartları (daily cipher) ve günlük şifresi hakkında bilgiler.

7.09.2024Bilgi
TFFden Pariste tarih yazan Paralimpik Milli Takımına kutlama

TFF'den Paris'te tarih yazan Paralimpik Milli Takımı'na kutlama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda 28 madalya kazanan Paralimpik Milli Takımı'na kutlama mesajı yayımladı.

7.09.2024Futbol
İsrailde Gazzede ateşkes anlaşması talebiyle düzenlenen gösteriler devam ediyor

İsrail'de "Gazze'de ateşkes anlaşması" talebiyle düzenlenen gösteriler devam ediyor

İsrail’in Tel Aviv kentinde toplanan binlerce İsrailli, Başbakan Binyamin Netanyahu hükümetinin Gazze'de ateşkes ve esir takası anlaşması konusundaki isteksizliğine tepki göstererek protesto düzenledi.

7.09.2024Gündem
Galatasaray, Kadınlar Şampiyonlar Liginde 5-0 ile turladı

Galatasaray, Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde 5-0 ile turladı

Galatasaray Kadın Futbol Takımı, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi 1. Tur Final maçında BIIK Shymkent'i 5-0 mağlup ederek 2. tura yükseldi.

7.09.2024Futbol
Hataysporda Özhan Pulat ile yollar ayrıldı

Hatayspor'da Özhan Pulat ile yollar ayrıldı!

Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, Teknik Direktör Özhan Pulat ile yollarını ayırdığını duyurdu.

7.09.2024Futbol
Okulların ilk günü toplu taşıma ücretsiz mi 9 Eylül Pazartesi İETT otobüsler, metrobüs, otobüs, tramvay, metro ve vapur geçişleri bedava mı, ücretsiz mi Son dakika açıklama geldi

Okulların ilk günü toplu taşıma ücretsiz mi? 9 Eylül Pazartesi İETT otobüsler, metrobüs, otobüs, tramvay, metro ve vapur geçişleri bedava mı, ücretsiz mi? Son dakika açıklama geldi!

Okulların ilk günü toplu taşıma ücretsiz mi? sorusu İstanbul'da ikamet eden vatandaşların gündemine geldi. Pazartesi günü İETT toplu taşıma bedava mı? Okullarda yeni eğitim ve öğretim yılı 9 Eylül 2024 Pazartesi günü başlıyor. Okulların ilk günü metro, metrobüs, tramvay, vapur, otobüs ve diğer toplu ulaşım araçlarını kullanacaklar, İETT ücret tarifesini gündemlerine aldı. Diğer taraftan da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), okulların açılacağı gün için hazırlıklarını tamamladı. İETT otobüsleri, metrobüs, Marmaray, tramvay, metro, vapur gibi toplu ulaşım araçları gün içerisinde vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Ayrıca İstanbul Valiliği de pazartesi günü derslerin saat 10.00 ile 15.00 arasında yapılacağını duyurdu. Bu bağlamda 9 Eylül Pazartesi toplu taşıma ücret bilgisi de merak ediliyor. Peki 9 Eylül Pazartesi toplu taşıma ücretsiz mi? Okulların ilk günü İETT, metrobüs, otobüs, tramvay bedava mı? İşte konu hakkında bilgiler...

7.09.2024Bilgi
Nijerya - Benin maçında Osimhenden şık gol Oyuna girdikten 6 dakika sonra attı

Nijerya - Benin maçında Osimhen'den şık gol! Oyuna girdikten 6 dakika sonra attı

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri D Grubu'nda Nijerya, Benin'i 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın yeni transferi Osimhen yedek soyunduğu maçta oyuna girip golünü attı.

7.09.2024Futbol
YKS EK TERCİH TARİHİ 2024 ÖSYM DUYURUSU | 2024 YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç gün sürer 2024 YKS ek tercih sonuç tarihi bilgileri

YKS EK TERCİH TARİHİ 2024 ÖSYM DUYURUSU | 2024 YKS ek tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, kaç gün sürer? 2024 YKS ek tercih sonuç tarihi bilgileri

YKS ek tercih sonuçları tarihi için geri sayım başladı. 2024 YKS ek tercih sonucu sorgulama ekranı 2024 ÖSYM.gov.tr adresinden erişime açılacak. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) genel yerleştirmelerinin ardından, ÖSYM 2024- YKS ek tercihleri 06-11 Eylül 2024 tarihleri arasında tamamlanacak. Yapılan değerlendirmelerin ardından 2024 üniversite ek tercih sonuçları ilan edilecek. Sonraki süreçte bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından, yerleştirme sonuçları duyurusunda belirtilecek ayrıca adayların yerleştirme sonuç belgelerinde de yer alacak tarihler arasında yapılacak. Peki, 2024 YKS ikinci tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, 2024 YKS ek yerleştirme sonuç tarihi bilgisi.

7.09.2024Bilgi
Dışişlerinden İsrailli bakanın Cumhurbaşkanı Erdoğanı hedef alan paylaşımına tepki

Dışişleri'nden İsrailli bakanın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına tepki

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin, "Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır. Türkiye gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edecektir" açıklamasını yaptı.

7.09.2024Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelikten teğmenlerin kılıçlı yeminine ilişkin açıklama: Ağır tecrübelerimiz var, hassasiyet normal

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerin "kılıçlı yeminine" ilişkin açıklama: Ağır tecrübelerimiz var, hassasiyet normal

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde teğmenlerin kılıçlarla yemin etmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Çelik, "Askerlik yüzde yüz disiplinle yapılmalı. Disiplinsizlikten soruşturma açıldı. Kasıt mı ihmal mi belirlenecek. Ağır tecrübelerimiz var, bu hassasiyet normal." ifadelerini kullandı

7.09.2024Gündem
MASTERCHEF KİM KAZANDI 6 EYLÜL 2024 CUMA (DÜN AKŞAM) | MasterChef yedeklerden kim kadroya girdi, kim seçildi Şeyhmus, Erim, Ensar ve Beranın mücadelesi nefes kesti

MASTERCHEF KİM KAZANDI 6 EYLÜL 2024 CUMA (DÜN AKŞAM) | MasterChef yedeklerden kim kadroya girdi, kim seçildi? Şeyhmus, Erim, Ensar ve Bera'nın mücadelesi nefes kesti!

6 Eylül MasterChef ana kadroya kim girdi? sorusu dün akşam MasterChef programının sonunda belli oldu. Heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'de, dokunulmazlık oyunları sonrası, 11 yarışmacı ana kadroya seçilebilmek için karşı karşıya geldi.Diğer turların yanı sıra bu defa tek etaplı oynanan ana kadro yarışmacı seçiminde, son dörde kalan Şeyhmus, Erim, Ensar ve Bera'nın mücadelesi nefes kesti. Danilo, Somer ve Mehmet Şef'in istediği tortellini yemeğini rakiplerine göre daha başarılı hazırlayan bir yarışmacı, MasterChef ana kadrosuna girmeye hak kazandı. Peki, MasterChef’te kim kazandı, yedeklerden kadroya kim çıktı? İşte, dün gece (6 Eylül) MasterChef yedeklerden kadroya giren isim ve kazanan yarışmacı.

7.09.2024Televizyon
İbrahim Bölükbaşı ve Umut Ünlüden altın madalya Paris 2024ü 28 madalyayla tamamladık

İbrahim Bölükbaşı ve Umut Ünlü'den altın madalya! Paris 2024'ü 28 madalyayla tamamladık

Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda judoda erkekler +90 kilo J2 kategorisinde İbrahim Bölükbaşı, altın madalyanın sahibi oldu. Dün 50 metre serbestte altın madalya kazanan Umut Ünlü, 200 metre serbestte de altın madalya kazandı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Eyginin annesine taziye telefonu

TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan Eygi'nin annesine taziye telefonu

TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail askerlerince öldürülen aktivist Eygi'nin annesi ile telefonda görüştü.

7.09.2024Gündem
Son dakika haberi Bakan Uraloğlu duyurdu: Bolu Dağı Tüneli yeniden halkımızın hizmetinde

Son dakika haberi! Bakan Uraloğlu duyurdu: Bolu Dağı Tüneli yeniden halkımızın hizmetinde

UlaÅŸtırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir UraloÄŸlu, Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara- Ä°stanbul istikametinin hizmete açıldığını duyurdu.Â

7.09.2024Gündem
Ruben Ribeirodan özel açıklamalar: Mourinho başarılı olacak, Volkan Demirel birleştirici güç oldu | Depremde 2. kattan atlayıp kurtuldum, Atsuya Bugün gol atacaksın dedim

Ruben Ribeiro'dan özel açıklamalar: Mourinho başarılı olacak, Volkan Demirel birleştirici güç oldu | 'Depremde 2. kattan atlayıp kurtuldum, Atsu'ya 'Bugün gol atacaksın' dedim

2020-2023 yılları arasında Hatayspor formasıyla Süper Lig’de adından söz ettiren Portekizli yıldız futbolcu Ruben Ribeiro, kariyeriyle ilgili Spor Arena’ya özel bir röportaj verdi. Bir dönem beraber çalıştığı teknik direktörler Jorge Jesus ve Volkan Demirel’den övgüyle bahseden 37 yaşındaki tecrübeli isim, vatandaşları Jose Mourinho ve Rafa Silva’nın Süper Lig’deki başarı şansına değindi. Ribeiro, ayrıca 2023 yılında Hatay’da gerçekleşen deprem felaketine ayrı bir parantez açarak, yaşadığı olaylarla ilgili anılarını aktardı.

7.09.2024Futbol
Bakan Kacır: Organize sanayi bölgesi sayımız 360a yükseldi

Bakan Kacır: Organize sanayi bölgesi sayımız 360'a yükseldi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Isparta'daki fabrikaların açılış töreninde, "Sanayide çalışan sayımız 3 milyon 900 binden 6 milyon 700 bine çıktı. Sayıları 191'den 360'a yükselen organize sanayi bölgeleri ve kurduğumuz 45 endüstri bölgesi, Türkiye'nin üretim üsleri haline geldi." dedi.

7.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğandan Eyginin ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Eygi'nin ailesine taziye telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in saldırısında hayatını kaybeden Türk vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin annesi Rabia Birden Eygi ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

7.09.2024Gündem
ROBLOX AÇILACAK MI, NE ZAMAN AÇILACAK 2024 (Bakan Uraloğlundan son dakika açıklama) | Roblox erişim yasağı devam edecek mi Kararları okudum, görselleri izledim

ROBLOX AÇILACAK MI, NE ZAMAN AÇILACAK 2024 (Bakan Uraloğlu'ndan son dakika açıklama) | Roblox erişim yasağı devam edecek mi? 'Kararları okudum, görselleri izledim'

Roblox erişim engeli son dakika açıklama ile yeniden gündeme geldi. Geçtiğimiz ağustos ayında Türkiye’de 15 milyon kullanıcısı olan çevrimiçi oyun platformu Roblax’a, çocukların istismarına neden olacak içerikler barındırması nedeniyle erişim engeli getirildi. Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği Cumhuriyet Başsavcılığı, Bilişim Suçları Bürosu’nun talebi üzerine kapatılan oyun sitesi ile ilgili Bakan Uraloğlu'ndan yeni açıklama geldi. Katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Uraloğlu Roblox açılacak mı? sorusuna yanıt vererek, "Veliler bize 'Allah razı olsun biz engelleyemedik siz engellediniz' dediler." ifadelerini kullandı. Peki, Roblox ne zaman açılacak, kapalı mı? İşte, Roblox yasağında son durum gelişmeleri.

7.09.2024Bilgi
Selçuk Bayraktar: Baykar şu anda dünyanın en büyük insansız hava aracı markası

Selçuk Bayraktar: Baykar şu anda dünyanın en büyük insansız hava aracı markası

Antalya'da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) Akdeniz Teknoloji Yarışmaları'nın finalinde konuşan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Dünya maalesef çok korkunç bir karanlığa doğru gidiyor. Dünya maalesef vahşi duyguları kamçılanmış güdülerle, teknoloji tekellerinin oluşturduğu, insanların manipüle ettiği bir yer haline dönüyor. Kadim medeniyetimizden aldığımız ilhamla, dünyayı farklı bir noktaya taşıyacak girişimlerin buralardan çıkacağına inanıyoruz. Baykar şu anda dünyanın en büyük insansız hava aracı markası. Türkiye'nin böyle markaları çıkartabilme ihtimalini hayal dahi edemezdik." dedi.

7.09.2024Haber
SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU AFAD VE KANDİLLİ 7 EYLÜL: Sivasta korkutan deprem En son nerede deprem oldu, ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu

SON DAKİKA DEPREM Mİ OLDU AFAD VE KANDİLLİ 7 EYLÜL: Sivas'ta korkutan deprem! En son nerede deprem oldu, ne zaman, kaç büyüklüğünde oldu?

Sivas son dakika depremi AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine yansıdı. AFAD'dan alınan bilgiye göre Sivas'ta 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar, Sivas'ta deprem mi oldu? sorusunun yanıtına odaklandı. Bugünkü son depremler 7 Eylül Kandilli ve AFAD anlık olarak güncelleniyor. Öte yandan AFAD tarafından kaydedilen verilere göre, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 09.31'de 5,0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Peki az önce deprem mi oldu, son deprem nerede, kaç büyüklüğünde oldu? İşte İşte AFAD ve Kandilli 7 Eylül son depremler listesi.

7.09.2024Bilgi
Cedi Osmandan sürpriz karar Avrupaya Ergin Ataman ile döndü

Cedi Osman'dan sürpriz karar! Avrupa'ya Ergin Ataman ile döndü

Son olarak NBA takımlarından San Antonio Spurs'te forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, Avrupa'ya geri döndü. Cedi, başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı Panathinaikos ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

7.09.2024Basketbol
Şırnakta JİTEM amblemi ve Sadece ölüler görür yazılı beyaz torosun sahibi uzman çavuş açığa alındı

Şırnak'ta JİTEM amblemi ve 'Sadece ölüler görür' yazılı beyaz torosun sahibi uzman çavuş açığa alındı

Şırnak’ın Uludere ilçesinde beyaz toros otomobiline JİTEM amblemi ve 'Sadece ölüler görür' yazısı yapıştıran Uzman Çavuş H.T., başlatılan soruşturma kapsamında açığa alındı.

7.09.2024Gündem
Zelenskiyden ateşkes açıklaması: Bir plan hazırladım ve Biden ile paylaşmak istiyorum

Zelenskiy'den ateşkes açıklaması: Bir plan hazırladım ve Biden ile paylaşmak istiyorum

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ateşkese yönelik bir plan hazırladığını ve bunu mevcut ABD Başkanı Joe Biden başta olmak üzere diğer başkan adaylarıyla paylaşmak istediğini söyledi.

7.09.2024Gündem
Icardiden Galatasaraya gelişinin ikinci yıl dönümünde duygusal paylaşım

Icardi'den Galatasaray'a gelişinin ikinci yıl dönümünde duygusal paylaşım

Mauro Icardi, Galatasaray'a gelişinin 2. yıl dönümünde duygusal bir paylaşım yaptı.

7.09.2024Futbol
Düzcespor - Bursaspor maçında olay Polis müdahale etti

Düzcespor - Bursaspor maçında olay! Polis müdahale etti

TFF 3. Lig'in ilk haftası Düzce'de olaylı başladı. Bursaspor taraftarları kendisine ayrılan kontenjandan fazla gelince olaylar çıktı. Taraftarlara TOMA ile müdahalede bulunuldu.

7.09.2024Futbol
Galatasaray, Taylan Antalyalıyı Bodrumspor FKya kiralık gönderdi

Galatasaray, Taylan Antalyalı'yı Bodrumspor FK'ya kiralık gönderdi

Galatasaray Kulübü, Taylan Antalyalı'nın bonservisinin Bodrumspor FK'ye kiralandığını açıkladı.

7.09.2024Futbol