Pilot meydanı görmüş

Güncelleme Tarihi:

Pilot meydanı görmüş
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2007 05:39

AtlasJet Havayolları CEO'su Tuncay Doğaner, düşen uçakta 49 yolcu ile 2 kaptan 4 hostes 1 teknisyen olmak üzere 7 mürettebat bulunduğunu söyledi. Saat 00.50'de İstanbul'dan kalkan uçakla saat 01.36'da irtibatın kesildiği belirtildi.

Haberin Devamı

AtlasJet CEO'su Tuncay Doğaner, uçak düşmeden önce kaptanın Süleyman Demirel Havalimanı'nı gördüğünü söyledi. Doğaner, şunları söyledi:

“Kiralık uçağımız 2 kaptan, 4 hostes ve 49 yolcu ile 00.50'de İstanbul'dan kalktı. Meydanı görüp ışıkları yakıyorlar. Alçalma planını uygulamaya başladıktan sonra irtibat kesildi. Uçağın teknik arızası olduğu yönünde rapor edilmiş bir bilgi yok. Bu son sefer. Sis mevcut olduğundan dolayı 1.5 saat rötarlı kalkmıştır. Gecikmenin kaybolmayla ilgisi yoktur. Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Isparta Valiliği, DHMİ ve Sivil Havacılık ile Ulaştıma ve İçişleri Bakanlığı konu üzerinde çalışıyor. Uçak meydana yakın bir yerde ama nerede olduğunu bilmiyoruz.”

Isparta Valisi Şemsettin Uzun ve Emniyet Müdürü Kemal Seyhan da Isparta Süleyman Demirel Havaalanı'na gelerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!