Mado ve Crown Cafe’nin veliahtı intihar etti

Güncelleme Tarihi:

Mado ve Crown Cafe’nin veliahtı intihar etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2007 00:00

Mado dondurmalarının sahibi Mehmet Kambur’un torunu ve Crown kafelerinin sahibi İsmet Or’un oğlu 16 yaşındaki Mustafa Or, Kadıköy’deki evlerinin camından atlayarak intihar etti. Mustafa Or’un intihar etmeden önce kız arkadaşı ile telefonda tartıştığı iddia edildi.

İSTANBUL Erenköy, Ethem Efendi Caddesi’nde bir apartmanda oturan İsmet Or, önceki gün eşi ve iki kızıyla birlikte akşam yemeği için dışarı çıktı. Çiftin, Acıbadem İstek Vakfı Lisesi 2’nci sınıfta okuyan oğulları Mustafa evde yalnız kaldı. İddialara göre, telefonda konuştuğu kız arkadaşı ile tartışan genç, telefonu kapattıktan sonra 10’ncu kattaki evlerinin camından atladı. Beton zemine çakılan Mustafa, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

Mustafa Or’un cesedini bulan apartmanın güvenlik görevlisi İsmet Or’u telefonla arayıp acilen eve gelmesini istedi. Apartmanın önüne geldiklerinde polisleri karşılarında bulan İsmet Or ve eşi, oğullarının intihar ettiğini öğrenince sinir krizleri geçirdi. İsmet Or ve eşi güçlükle sakinleştirilebildi. Mustafa Or’un cesedi polisin yaptığı incelemenin ardından Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!