"Bundan sonra büyükşehirlerde böyle olaylar olabilir"

Güncelleme Tarihi:

Bundan sonra büyükşehirlerde böyle olaylar olabilir
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2007 00:18

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, Anafartalar Çarşısı önündeki patlamayla ilgili olarak, “Bu terör örgütünün arkasındaki kurumlara bakmamız lazım. Terör örgütlerini kim besliyor bunlara bakmamız lazım, başka bir şey söylemeyeceğim. yorumlarını size bırakıyorum” dedi.

Orgeneral Büyükanıt, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralıları ziyaretinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bundan sonra büyükşehirlerde böyle olaylar olabilir

Bundan sonra büyükşehirlerde böyle olaylar olabilir

Orgeneral Büyükanıt, olayın kendisini derinden sarstığını, patlama yerini gördükten sonra asker gözüyle değerlendirdiğinde, bunun basit bir patlama olmadığını ifade etti. Orgeneral Büyükanıt, “Organize bir terör örgütünün patlamasıdır” dedi.

Terör örgütünün hedefinin ne olabileceği sorusuna Orgeneral Büyükanıt, “Şimdi bunu her büyük şehirde bekleyebilirsiniz... Olur demiyorum ama büyük şehirlerde böyle şeyleri yapabilirler” diyerek karşılık verdi.

Orgeneral Büyükanıt, “Türkiye'nin bundan sonraki tavrı ne olmalıdır?” sorusunu yanıtlarken, “Şimdi ben bir şey söyleyeyim size; Bu terör örgütünün arkasındaki kurumlara bakmamız lazım. Terör örgütlerini kim besliyor bunlara bakmamız lazım, başka bir şey söylemeyeceğim. Yorumlarını size bırakıyorum” dedi.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!