Koşun, karımı evde bir erkekle bastım

Güncelleme Tarihi:

Koşun, karımı evde bir erkekle bastım
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2007 00:00

Ankara’da 2 çocuk annesi karısını başka erkekle basan koca, işyerinden çalışanlarını çağırdı. Karısının sevgilisi, kalabalığı silahla yarıp kaçtı. Koca, boşanma davası açtı.

İNTERNET kafe işletmeciliği yapan Duran D. isimli koca, duş almak için eve gittiğinde, tesadüf eseri karısının kendisini aldattığını öğrendi. Evinde karısını başka bir erkekle yakalayan Duran D. önce ne yapacağını şaşırdı, sonra işyerini arayıp "Koşun, evde birisi var" diyerek çalışanları çağırdı. Çalışanların eve gelmesinin ardından basıldıklarını anlayan Fatma D. ve sevgilisi Kenan M. ise kendilerini bir odaya kilitlediler. Ancak Duran D. arkadaşlarıyla salonda toplanınca, Kenan M. elinde bir silahla odadan çıktı ve "Hepinizi vururum" diyerek Duran D. ve arkadaşlarını tehdit etti. Kenan M. daha sonra evden kaçtı.

Eşini, çocuklarının yanında başka bir erkekle yakalayan Duran D. hemen boşanma davası açtı. Ankara 4. Aile Mahkemesi’nde görülen davada, kocayla birlikte eve giren gençler, tanık olarak dinlendi. Fatma D. ise iddiaları reddederek kocasından boşanmak istemediğini, boşanma kararı verilse bile çocukların velayetinin kendisine verilmesini talep etti. Fatma D. önceki günkü duruşmada, bası
/images/100/0x0/55eab2e4f018fbb8f8910d1b
lma olayını şöyle anlattı:

"Kenan M. sürekli beni taciz ediyordu, durumu kocama anlattım. Bana kendimi savunmam için kurusıkı silah aldı. Olay günü Kenan M. eve geldi. Aramızda bir şey yoktur. Tam ben tacizciyi eve kapatmıştım ki, tesadüf kocam da eve geldi. Sonra olaylar bu yönde gelişti."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!