Baba öz kızından torununu, kızı da babasını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Baba öz kızından torununu, kızı da babasını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2007 14:59

Gaziantep’te babası 49 yaşındaki Nizamettin T.’yi 5 kurşunla öldüren 17 yaşındaki Ö.T., “Babamı bana tecavüz ettiği için öldürdüm. Babam kendisinden dünyaya getirdiğim çocuğu öldürüp gömdü. Ondan intikamımı aldım” dedi.

Zeytinli Mahallesi 81'inci Sokak'ta oturan biri kız 7 çocuk babası fabrika işçisi Nizamettin T., dün akşam kızı Ö.T. tarafından tabancayla öldürüldü.

Babasını 5 kurşunla öldüren Ö.T., cinayeti ensest ilişki nedeniyle işlediğini ileri sürdü. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Çocuk Polisi’nde psikolog gözetiminde ifadesi alınan Ö.T., babasının kendisine 3 yıl önce tecavüz ettiğini, bunu zaman zaman sürdürdüğünü ve ondan hamile kaldığını söyledi. Dünyaya getirdiği bebeğinden ailesinin de haberi olduğunu savunan Ö.T., “Babam, bebeği doğumdan hemen sonra öldürüp gömdü” iddiasında da bulundu.

Babasının doğumdan sonra da kendisine bir kaç kez tecavüz girişiminde bulunduğunu savunan Ö.T., “Bu nedenle kendisini öldürmeye karar verdim ve tabancasıyla onu vurdum. İntikamımı aldım, pişman değilim” dediği bildirildi.

Haberin Devamı

AYNI MAHALLEDE BEBEK CESEDİ BULUNMUŞTU

Babası Nizamettin T.’yi öldürdüğü iddiasıyla Çocuk Polisi’ndeki ifadesinin ardından adliyeye çıkarılan Ö.T.’nin yüzü palto ile örtülüp, gazetecilerin görüntü alması engellendi. Ö.T.’nin “Babam tecavüz etti, doğan bebeğimi de boğarak öldürdü” demesi üzerine polis kayıtları incelemeye alındı.

Kayıtlarda, cinayetin işlendiği Gaziantep'in Zeytinli Mahallesi’ndeki bir çöp bidonunda 2 yıl önce boğularak öldürülen yeni doğmuş bir bebeğin cesedinin bulunduğu ortaya çıktı. Bebeğin kime ait olduğu belirlenemedi. Bu olay faili meçhul olarak kayıtlarda yer alırken, bebeğin Ö.T.’ye ait olup olmadığının da inceleneceği, bu nedenle defnedildiği mezarın açılıp, DNA testi için doku örneği alınabileceği belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!