Erotik fotoğraflı iktisat sitesi

Güncelleme Tarihi:

Erotik fotoğraflı iktisat sitesi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2006 00:00

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mehmet Şahin, kendi kurduğu www.mehmetsahin.net sitesinde manken ve fotomodellerin erotik fotoğraflarına yer verdi. Sitede ayrıca dersler, ödevler, ödev açıklamaları, bilimsel yazılar, güzel sözler pencereleri de bulunuyor.

PROF. Dr. Mehmet Şahin, amacının 18-23 yaş arasındaki öğrencilerin ilgilerini "fotoğraflar aracılığıyla siteye ve derslere çekmek" olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Fakültenin Yönetim ve Organizasyon Bölümü’nde yönetim ve bilgi sistemi hocasıyım. Siteme giren öğrenciler, ders notlarından ödevlerine, bilimsel yazılara, güzel sözlere dair birçok çalışmayı yapabiliyorlar. Web sayfası kurmayı da öğreniyorlar. Türkiye’de web siteli, ilk interaktif çalışma bu. Burada karşılıklı bir iletişim ve motivasyon var. Siteye üye olanlar da, sorular yönelterek anında yanıt alabiliyorlar."

FOTOĞRAFLAR KALKTI

Prof. Şahin, bu yöntemin çevresinde nasıl karşılandığı sorusuna ise, "Fotoğrafları Türkiye’deki gazetelerin sayfalarından ve internet sitelerinden aldık. Beğenildiğini öğrencilerimden duyuyorum. Başka hocalarına da, bu çalışmayı övüp ’Sizler niçin yapmıyorsunuz’ diyorlarmış. Dönem başından beri bu çalışmayı sergiliyoruz" yanıtını verdi.
/images/100/0x0/55ead0d5f018fbb8f8988076


Şahin, görüşmeden hemen sonra sitedeki fotoğrafları ziyarete kapattı. Bir gün sonra da fotoğraflar sayfasının içeriğini değiştirip sosyal içerikli fotoğraflara yer verdi. Şahin, Anadolu Üniversitesi’nin yanı sıra Osman Gazi, Kocaeli üniversiteleri ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde de lisans, lisans üstü ve doktora düzeyinde dersler veriyor, tezler yönetiyor.

Prof. Şahin, sitesindeki erotik fotoğrafları, Hürriyet’le görüşmesinden hemen sonra kaldırdı. Bir gün sonra da fotoğraf sayfasının içeriğini değiştirip sosyal içerikli fotoğraflara yer verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!