Tabancayı 1600 YTL’ye pazardan satın aldım

Güncelleme Tarihi:

Tabancayı 1600 YTL’ye pazardan satın aldım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2006 00:00

Samsun Anadolu Lisesi öğrencisi 2 arkadaşını okul yolunda kurşun yağmuruna tutarak öldüren lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki A.A., ifadesinde cinayeti kız yüzünden işlediğini itiraf etti ve pişman olduğunu söyledi.

A.A., geceyarısı saat 01.00 sıralarında suç aleti tabanca ve 4 mermiyle polise teslim oldu. Önce susma hakkını kullanıp ifade vermeyeceğini söyleyen A.A. daha sonra Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Gökçınar’a ifade verdi. A.A. cinayeti kız arkadaşı 17 yaşındaki Ş.E.O. yüzünden işlediğini itiraf etti ve şunları anlattı:

"Ş.E.O, benden önce 3 yıl Cihan’la çıktı. Onu bırakıp son aylarda benimle çıkmaya başladı. Ancak Cihan arkamızdan ’Onunla ben çıktım. Şimdi benim artığımla çıkıyor’ gibi sözler söylemeye başladı. Bu gururuma dokundu. Bu yüzden kendisiyle birkaç kez kavga ettik. Yaz tatili için 1600 YTL biriktirmiştim. Yabancılar Pazarı’na gidip bir kaç kişiye tabanca satılıp satılmadığını sordum. Gezerken tanımadığım bir kişi yanıma yaklaşıp ’Tabanca mı arıyorsun?’ dedi. Ben de elimdeki tüm parayı verip Browning marka tabancayı satın aldım. İçinde 12 mermisi vardı. Cihan’ın yanındaki arkadaşı da vuruldu. Yaptığımdan çok pişmanım. Böyle olmasını istemezdim."

Cinayetten 1.5 saat sonra kız arkadaşı Ş.E.O, ablası Y.G.O ve H.A adlı arkadaşıyla aynı mahallede buluştuğunu anlatan A.A., "Cihan’ı ve yanında bulunan arkadaşını öldürdüm" dedikten sonra kaçtığını söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!