Dinar'a şehit ateşi düştü

Güncelleme Tarihi:

Dinara şehit ateşi düştü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2015 08:38

HAKKARİ Şemdinli’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan 39 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş İzzet Alper Taşbaş’ın Afyonkarahisar’ın Dinar İlçesi’ndeki baba ocağına acı haber ulaştı.

Haberin Devamı

Hakkari Yüksekova- Şemdinli yolu üzerinde PKK’lı teröristlerin köprüye yerleştirdiği patlayıcıyı zırhlı aracın geçişi sırasında patlatması sonucu şehit olan 2 askerden Jandarma Uzman Çavuş İzzet Alper Taşbaş’ın Dinar’a bağlı Akçaköy’deki baba ocağına şahadet haberi geldi. 15 yıllık uzman çavuş olan İzzet Alper Taşbaş’ın evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

BABA EVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI

Jandarma Uzman Çavuş İzzet Alper Taşbaş’ın Dinar’a bağlı Akçaköy’deki baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehidin evine taziyeye gelenler baba Nazmi, anne Saliha ve eşi Ümmühan Taşbaş’a başsağlığı dileğini iletti. Ümmühan Taşbaş’ın çocukları Begüm ve Ecrin’in eğitimi için Dinar’da bulunduğu, şahadet haberi üzerine Akçaköy’e geldiği belirtildi. Şehit Taşbaş’ın küçük kızının bu yıl anasınıfına başladığı kaydedildi. Şehit Jandarma Uzman Çavuş İzzet Alper Taşbaş’ın cenazesinin Akçaköy’de düzenlenecek törenin ardından köy mezarlığında defnedilmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!