Taksim gözaltıları adliyeye sevk edildi

Güncelleme Tarihi:

Taksim gözaltıları adliyeye sevk edildi
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 11, 2013 10:04

Gezi Parkı’yla ilgili pazartesi günü Taksim’de çıkan olaylar sonrası gözaltına alınan 8’i kadın 49 kişi Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Bu ara gözaltındakilerin nezarethanede çekilen bir fotoğrafları da Twitter'da paylaşılıyor.

Haberin Devamı

Gezi Parkı’yla ilgili pazartesi günü Taksim'de çıkan olaylar sonrası gözaltına alınan 8'i kadın 49 kişi Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Gözaltında bulunanlar, Çağlayan Adliyesi'nde Adli Tıp'a sevk edilerek sağlık kontrolünden geçiriliyor.
Taksim’de Gezi Parkı’nın açıldığı gün yaÅŸanan olaylarda, aralarında dizi oyuncusu Haluk Yüksel ile Mimarlar Odası Ä°stanbul Åžubesi Genel Sekreteri Mücella Yapıcı’nın da bulunduÄŸu 50 kiÅŸi gözaltına alınmıştı. Mücella Yapıcı, emniyetteki sorgu iÅŸlemlerinin tamamlanmasının ardından saÄŸlık sorunları nedeniyle savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Yapıcı, savcılığa ifade vermek üzere adliyeye geldi. Emniyetteki sorgu iÅŸlemleri tamamlanan 49 şüpheli sabah saatlerinde ÇaÄŸlayan’daki Ä°stanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelilerin saÄŸlık kontrolünün ardından savcılık soruÅŸturmasına baÅŸlandığı öğrenildi.Â

Haberin Devamı

NEZARETHANEDEN FOTOÄžRAF

Taksim Dayanışması üyelerinin de bulunduğu nezarethaneden bir kare sosyal medyada paylaşılıyor. 

İşte o fotoğraf:  

Taksim gözaltıları adliyeye sevk edildi
 Â

ÇAĞLAYAN'DA DESTEK EYLEMİ

Çağlayan Adliyesi'nin önünde de gözaltınadaki isimlere destek verenler toplandı. Balyoz tutuklusu emekli albay Dursun Çiçek'in avukat kızı İrem Çiçek de Twitter hesabından bu kareyi paylaştı.

Taksim gözaltıları adliyeye sevk edildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!