Not kefen parası

Güncelleme Tarihi:

Not kefen parası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2013 00:00

İzmir’de polis, dün ihbar üzerine gittiği bir evde başından tabancayla vurulmuş Fatma İkibaş’ın cesedi ile üzerinde “Kefen parası” notu bırakılmış 400 lira buldu. Koca İbrahim İkibaş, cinayet şüphelisi olarak aranıyor.

Haberin Devamı

İZMİR’in Karabağlar ilçesinde, dün sabah saatlerinde polis, silah sesi duyanların ihbarı üzerine çilingir yardımıyla girdikleri evde tütün işletmelerinde çalışıp emekli olan Fatma İkibaş’ın (57), başından tabancayla vurulmuş cesedini buldu. Görgü tanıkları, cinayetin işlendiği evden en son, kadının 5 yıl önce evlendiği kocası İbrahim İkibaş’ın çıktığını söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri, cinayetle ilgili olarak, kayıplara karışan İbrahim İkibaş’ı aramaya başladı.

Banka borcu için evlerini sattı

Evdeki incelemelerde, Fatma İkibaş’ın cesedinin başucunda, “Kefen parası” notu ile 400 lira bulundu. Daha önce 2 evlilik daha yapan ve eşlerinden birini de bıçakla yaraladığı belirtilen İbrahim İkibaş’ın, bankalara borçlarını ödemek için 2 yıl önce satın aldıkları evi sattığı, ancak müşterek tapu olan evlerinin parasından Fatma İkibaş’a düşen payı vermediği için sık sık tartıştıkları öğrenildi. Fatma İkibaş’ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından, Menderes ilçesi Oğlananası Mahallesi’nde toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!