Kırıkkale'ye ÅŸehit acısı düÅŸtü

Güncelleme Tarihi:

Kırıkkaleye şehit acısı düştü
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 17, 2011 17:05

Hakkari'de askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşedikleri mayını infilak ettiren PKK'lı teröristler bölgeye sevk edilen askerleri pusuya düşürdü. Hain pusuda şehit düşen askerlerin içerisinde bulunan Kırıkkaleli Uzman Çavuş Nazır Elitok'un (24) baba evine ateş düştü.

Haberin Devamı

Basın mensupları gidene kadar herhangi bir bilgi alamayan Şehit annesi Naciye Elitok gazetecileri karşısında görünce ağıtlar yakmaya başladı.

 

ŞEHİDİN BABA OCAĞINA ATEŞ DÜŞTÜ / WEB TV

 

9 AYLIK ÇOCUĞU VARDI

Şehit Babası Sami Elitok ise 'Allah'ım sen sabır ver' diyerek kendini sakinleştirmeye çalıştı. Bu arada Şehit Uzman Çavuş Nazır Elitok'un 2 yıllık evli olduğu ve 9 aylık Göktuğ isminde bir erkek evladı olduğu ifade edildi. Şehidin annesi Naciye Elitok evlatlarının öksüz kaldığını belirtti.

 

ACILI ANNE SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

Haberin Devamı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde şehit düşen Nazır Elitok'un şehit olduğu haberini vermek üzere baba evine gelen Garnizon komutanlığında görevli askerleri karşısında gören Anne Naciye Elitok sinir krizleri geçirerek oğlunun nerde olduğunu sordu. Acı haberi vermeye gelen Astsubay ise Şehit annesini sakinleştirmek için elinden geleni yaptı.

 

BABAYA VEDA ETMİŞ  Â

Şehit Babası Sami Elitok, oğlu ile her gece saat 03.00'da konuştuklarını telefonda beraber sahur yaptıklarını belirtti. Şehit uzman Çavuş Nazır Elitok'un babası Sami Elitok oğlunun kendisine 'Baba ben şehit olacağım' dediğini ifade etti. 'Oğlum ben sensiz yaşayamam. Sensiz nasıl yaşarım' dediğini belirten acılı baba olanlara inanamadığını söyledi.

 

TUNCELÄ°'DE OTURUYORLARDI

Öte yandan şehidin evi kara haberi alarak gelen komşuları ve akrabaları ile dolup taştı. Öte yandan Şehit uzman Çavuş Nazır Elitok'un iki yıllık evli olduğu eşi Tuğba Elitok ile beraber Tunceli'de kiralık bir dairede oturdukları ifade edildi. Tunceli'de bulunan eşi Tuğba Elitok'a ise Tunceli garnizon komutanlığından görevli personeller tarafından bilgi verileceği kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!