Org. Kıvrıkoğlu Kara için şanslı

Güncelleme Tarihi:

Org. Kıvrıkoğlu Kara için şanslı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2011 00:00

Kara Kuvvetleri Komutanlığı için 1’inci Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu’nun, Jandarma Genel Komutanlığı için de 2’nci Ordu Komutanı Orgeneral Servet Yörük’ün adı öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Hava Kuvvetleri’nde Hava Lojistik Komutanı Korgeneral Mehmet Erten’in, “or”luğa yükseltilip kuvvet komutanı yapılıp yapılmayacağı merak konusu. Kulislerde, bir tümgeneralin korgeneralliğe terfi ettirilip Hava Kuvvetleri Komutanlığı düzeyinin “kor”luğa indirileceği de ileri sürülüyor.

BAŞBAKANLIK KONUTUNDA YOĞUN GÜN

BAŞBAKAN Tayyip Erdoğan, dün, Genelkurmay Başkan Vekili Orgeneral Necdet Özel ile görüştükten sonra MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı kabul etti. MİT Müsteşarı Fidan’ın ardından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin de Başbakanlık Resmi Konuta gelerek Erdoğan ile görüştü. Fidan, Suriye’deki gelişmeler hakkında; İçişleri Bakanı Şahin de Van Başkale’de meydana gelen terörist saldırı konusunda Erdoğan’a bilgi verdi. Erdoğan, Fidan ve Şahin ile ayrı ayrı 40’ar dakika görüştü. Başbakan Erdoğan bu kabullerin ardından Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüştü. Bu görüşme de yarım saat sürdü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!