Ağlayan Sudenaz’ı biberonla öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Ağlayan Sudenaz’ı biberonla öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2011 00:00

5 ay önce baba olan adam, ağlayan bebeği Sudenaz’ı başına biberon vurarak öldürdü. Eşine, olayı kimseye anlatmamasını söyleyen kocanın 1.5 ay önce de bebeğini dövmekten yargılandığı ortaya çıktı.

İSTANBUL Bağcılar’da, önceki gece ağlamaya başlayan 5 aylık Sudenaz’a babası Ahmet Kırdak (32) mama hazırladı. Mamayı yedikten sonra da susmayınca Ahmet Kırdak, önce Sudenaz’ın başına biberonla vurdu, ardından bacaklarını ısırdı. Yaşamını yitiren bebeğini beşiğine koyduktan sonra da yatağına yattı. Bu sırada uyanan anne Hatice Kırdak (26), kızını kanlar içinde görünce çığlık attı. Eşine olayı kimseye anlatmamasını söyleyen koca evden ayrılınca, Hatice Kırdak polisi aradı. Gözaltına alınan ütücü baba cinayeti itiraf etti: “Bebeğimizin ayaklarında doğuştan problem vardı. Maddi durumum kötü olduğu için tedavi ettiremedik. Gece bebek ağlamaya başladı. Mama verdim, altını değiştirdim. Ama sakinleşmedi. Kendimi kaybedip biberonla kafasına vurdum. Bacaklarını ısırdım. Sesi kesilince beşiğine yatırdım. Eşim bebeği kanlar içinde görünce beni kaldırmaya çalıştı. Uyuyormuş gibi yaptım. Daha sonra kimseye bir şey söylememesini tembih ettim.”

Daha önce de dövmüş

Polis, Ahmet Kırdak ile birlikte eşini de gözaltına aldı. Çift, 29 Kasım 2010’da Sudenaz’ı Bağcılar Devlet Hastanesi’ne götürmüş, burada yapılan muayenede bebeğin vücudunda darp izine rastlanmıştı. Adliyeye sevk edilen çift serbest bırakılmış, Hatice Kırdak verdiği ifadede, “Bebeği eşim dövdü. Başkalarına söylersem beni de döveceğini söyledi” demişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!