Antalya'da kaza 1 ölü 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Antalyada kaza 1 ölü 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2010 12:06

KURBAN Bayramı tatilini geçirmek üzere Eskişehir'den Antalya'ya gelen 2'si kadın 4 kişinin içinde bulunduğu otomobil, oteller bölgesine giderken aydınlatma direğine çarptı. Otomobilde arka koltukta oturan 32 yaşındaki Zeynep Çınar öldü, yola savrulan 3 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

OTOMOBİL DİREĞE ÇARPTI

CUMHURBAŞKANI GÜL: KEMERLERİNİZİ MUHAKKAK TAKIN

MOTOSİKLET DERE YATAĞINA DÜŞTÜ: 2 ÖLÜ

Kaza bugün saat 09.00 sıralarında Kundu Turizm Yolu Çamlık Sitesi kontrolsüz kavşağında meydana geldi. Tatil için Eskişehir'den Antalya'ya gelen ve Kundu'daki oteller bölgesine giden 22 yaşındaki Gökhan Karavas yönetimindeki otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıktı. Kontrolsüz kavşakta bulunan aydınlatma direğine çarpan otomobil hurdaya döndü.

Otomobilin parçaları onlarca metre uzağa savrulurken arka koltukta oturan Zeynep Çınar savrulmanın etkisiyle yola fırladı. Otomobil sürücüsü Gökhan Karavas, 37 yaşındaki Seval Arın ve oğlu 15 yaşındaki Çağatay Arın da yaralandı. Yaralılar için olay yerine ambulanslar sevk edildi. Otomobilde bulunan yaralılar ambulanslarla yakında bulunan özel hastanelere kaldırılırken Zeynep Çınar kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavileri sürüyor. Görgü tanıkları otomobilin çok hızlı geldiğini ve direksiyon kontrolü yitirilen aracın direği yerinden söktüğünü söyledi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!