“Kızımı benim yerime çok çok öp demişti”

Güncelleme Tarihi:

“Kızımı benim yerime çok çok öp demişti”
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2010 15:30

ŞIRNAK'ın Bestler Dereler bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Uzman Çavuş Yunus Berber'in aynı yaştaki eşi, 26 yaşındaki Yasemin Berber, acı haberi Konya'daki babasının evinde öğrendi.

Haberin Devamı

Çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Berber'in Karaman'ın Ermenek İlçesi Yukarıçağlar köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Ermenek Kaymakamı Mehmet Demir şehit Uzman Çavuş'un ailesini ziyaret ederek taziye ziyaretinde bulundu. Yasemin Berber, eşinin şehit olduğu haberini Konya'daki babası’nın evinde öğrendi.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde 2 yıldan bu yana ana sınıfı öğretmeni olarak görev yapan ve 2.5 yaşındaki kızı Esmanur ile birlikte tatil için Konya'da babası Mahmut Özalp'in evinde bulunan Yasemin Beber acı haberi duyunca gözyaşlarına boğuldu. Eşi ile 2 gün önce telefonla görüştüğünü anlatan Yasemin Berber, “Bana, ‘Ben çok iyiyim beni merak etmeyin. Operasyonlara çıkmıyorum. Kızımı benim yerime çok çok öp' demişti. Şehit olduğu haberini aldık” dedi.

Şehit Uzman Çavuş Yunus Berber'in Bayburt 48'inci Piyade Tugayı'nda görevli olduğu ve 7 yıldan bu yana uzman çavuş olarak görev yaptığı belirlendi. Şehit uzman çavuşun gece Konya'ya getirileceği ve yarın da Ermenek’in Yukarıçağlar Köyü'nde toprağa verileceği bildirildi. Şehidin babası Hüseyin Berber'in 1997 yılında vefat ettiği ifade edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!