Nişanlısından gelecek iyi haberi bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Nişanlısından gelecek iyi haberi bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2010 18:25

Maden mühendisi Ramazan Yavuz, 21 Haziran’da açık öğretim öğrencisi Merve Saral ile dünya evine girecekti. Gençler düğünleri için davetiyeleri bile dağıtmıştı. Ancak onların bu mutluluğu dün Zonguldak’ta meydana gelen korkunç kazayla yarım kaldı. 27 yaşındaki Ramazan Yavuz göçük altında kaldı. Genç kız, şimdi hayalindeki mutluluğa ulaşabilmek için kurtarma çalışmalarından gelecek iyi haberi bekliyor.

Haberin Devamı

Zonguldak’ta yeni açılan maden ocağında meydana gelen kazada 30 işçi göçük altında kaldı. Bütün şehir onları kurtarmak için seferber oldu. Madencilerin aileleri ve sevenleri haber alma umuduyla patlama yerine akın etti. Ancak korkunç kazanın üzerinden 28 saatten fazla geçmesine rağmen işçilerden haber alınamadı. Dakikalar ilerledikçe umutlar yerini gerginliğe bıraktı. Bakan Taner Yıldız açıklama yaparken ocakta mahsur kalan bir işçinin yakını, “Burada konuşacağınıza ocağa girin. Gelmişsiniz burada konuşuyorsunuz. Benim çocuğum var ocakta. Ocağa girin” diyerek tepki gösterdi. Baygınlık geçiren kadına ambulansta müdahalede bulunuldu.

 

Maden ocağında mahsur kalan maden mühendisi 27 yaşındaki Ramazan Yavuz’un, 21 Haziran’da Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nde öğrenim gören Merve Saral ile evleneceği, düğün hazırlıkları yapan çiftin davetiyeleri dağıttıkları öğrenildi. Birçok işçinin yakını da basına açıklama yapılmasına rağmen kendilerine yeterli bilginin verilmediğinden yakındı. Bunun üzerine yetkililer, ailelere çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!