Kasklı saldırgan, kadını telle boğmaya kalktı

Güncelleme Tarihi:

Kasklı saldırgan, kadını telle boğmaya kalktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2010 18:43

KONYA'da, motoksikletli ve kasklı saldırgan, evinin yanındaki kömürlüğün önünde oturan 30 yaşındaki Vahide Kaval'ı, henüz bilinmeyen bir nedenle telle boğmaya kalktı. Kadının çığlıkları üzerine paniğe kapılan saldırgan kaçtı. 2 çocuk annesi Kaval da kendine geldikten sonra eşini aradı.

Haberin Devamı

Olay, saat 15.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Uzunharmanlar Mahallesi Uluğalakova Caddesi'nde tek katlı müstakil evin önünde de meydana geldi. Vahide Kaval, evinin hemen yanında bulunan kömürlüğün kapısının önüne koyduğu sandalyede oturduğu sırada, iddiaya göre başında kask olan bir saldırgan, arkasından sessiz bir şekilde yaklaştı.

Ardından ince bir telle boğmaya çalıştı. Saldırganla mücadele eden kadının çığlık atması üzerine kasklı ve uzun boylu saldırgan, motosikletine binerek olay yerinden uzaklaştı. Saldırgandan kurtulduktan sonra yere yığılan ve baygınlık geçiren 2 çocuk annesi Kaval, kendine geldikten sonra telefonla eşi 30 yaşındaki Mustafa Kaval'ı aradı. Eve gelen ve eşinin boğazında tel olduğunu fark eden Mustafa Kaval, durumu polise bildirdi. Saldırıya uğrayan Vahide Kaval'ın, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık görevlilerinin tedavi girişini engellemesi dikkat çekti.

Vahide Kaval ve eşi Mustafa Kaval, polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Bu sırada Mustafa Kaval komşularına “Bak siz inanmıyordunuz. Bu defa yine oldu” dedi. Gazetecilerin sorusu üzerine Mustafa Kaval, “10 yıldır böyle şeyler başımıza geliyor. Fakat bir türlü yakalayamadık. Eşim korkusundan sürekli cep telefonunun yanında taşıyor. Saldırganla mücadele etmiş. Saldırgan kaçtıktan sonra bayılmış. Kendine gelince de beni arada. Ben de hemen eve geldim” dedi. Kaval çiftinin 2 çocuğunun da okulda olduğu öğrenildi. Polis, verilen eşkal üzerine kent merkezinde geniş çaplı çalışma başlattı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!