Denizciler dikkat

Güncelleme Tarihi:

Denizciler dikkat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2009 00:00

Bir taraf Kilyos, diğer taraf Madagaskar...Kilyos açıklarında bulunan Kamboçya bayraklı kuru yük gemisi fırtına nedeniyle ikiye bölündü. Mardeniz Denizcilik'e ait bir petrol tankeri de fırtına anında Madagaskar açıklarında ikiye bölündü.

Haberin Devamı

GEMİ İŞTE BÖYLE İKİYE BÖLÜNDÜ - GALERİ

GEMİNİN AN AN İKİYE BÖLÜNÜŞÜ - VİDEO

Dün akşam saatlerinde Kilyos açıklarında fırtına nedeniyle ikiye bölünen ve batmaya başlayan Kamboçya bayraklı "Kramco" isimli kuru yük gemisinin 12 personeli kurtarıldı. Kilyos açıklarında demirli olan ve saat 17.00 civarında kırılarak batmaya başlayan kuru yük gemisinin 8'i Azerbaycan, 2'si Ukrayna ve 2'si de Gürcistan asıllı 12 personeli Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne ait tahlisiye botları ve kurtarma römorkörünün müdahalesiyle kurtarıldı. İki parçaya ayrılan geminin kaptan köşkünün bulunduğu kısmı sahilde kayalıklar bölgesine sürüklenirken geminin açıklarda kalan burun kısmının büyük bölümü suya gömüldü. Batan gemiden kurtarılan 12 mürettebat yaşanan talihsiz olayla ilgili bilgi vermek üzere Sarıyer Jandarma Karakolu'na götürülürken kıyı emniyetinden bir görevli görüntü alan kameramanın görüntü almasına tepki gösterdi.

ÇEVRE FELAKETİ

Mardeniz Denizcilik'e ait bir petrol tankeri Madagaskar açıklarında Hindistan Okyanusu'nda 26 Ağustos'ta fırtınaya yakalandıktan sonra ortadan ikiye parçalandı. Tankerden denize süzülen petrol Madagaskar sahillerinde bir çevre felaketine neden oldu.

Haberin Devamı

Denizciler dikkat

Mardeniz Denizcilik'e ait bir petrol tankeri Madagaskar açıklarında fırtınaya yakalandıktan sonra ortadan ikiye böyle parçalandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!