Yaralıya yardım bahanesiyle hırsızlık

Güncelleme Tarihi:

Yaralıya yardım bahanesiyle hırsızlık
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 31, 2009 15:52

Gaziantep'te otomobilin çarptığı yayayı ambulansa taşımaya yardım etme bahanesiyle yaklaşan hırsız, cep telefonunu çaldı. Hırsızlık ve kovalamaca anı saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE SANÄ°YE SANÄ°YE HIRSIZLIK

Ordu Caddesi'nde bugün sabah 25 yaşındaki Kenan Tuncay yönetimindeki 34 BR 8724 plakalı otomobilin, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkıp kaldırımda ev taşımak için bekleyen işçiler 36 yaşındaki Mehmet Aslan ile 22 yaşındaki Ali Halhallı'ya çarptı. Kazara yaralanan Ali Halhallı çevredekilerin çağırdığı ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. DiÄŸer yaralı Mehmet Aslan ise bir baÅŸka ambulansa bildirilmek üzere sedyeye konuldu. Aslan'ın yerden kaldırılıp ambulansa taşınmasına çevredeki vatandaÅŸlar da yardım etti. Bu sırada yardım etme bahanesiyle yaklaÅŸan 20 yaÅŸlarındaki kimliÄŸi belirsiz bir genç, Aslan'ın cebinden cep telefonunu aldı. Telefonunun alındığını fark eden Mehmet Aslan, kendisine yardım eden vatandaÅŸlar ile saÄŸlık görevlilerine durumu bildirdi. Bunun üzerine hırsız, sedyeyi bırakarak kaçmaya baÅŸladı. Hırsız, dakikalarca kovalamacaya raÄŸmen izini kaybettirmeyi baÅŸardı.ÂBir iÅŸ yerinin güvenlik kamerası tarafından hırsızlık ve kovalamaca saniye saniye kaydedildi.

Haberin Devamı

 

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken güvenlik kamerasında saptanan hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!