İstiklal Caddesi'nde Alman turist bıçaklandı

Güncelleme Tarihi:

İstiklal Caddesinde Alman turist bıçaklandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2009 13:13

İstiklal Caddesi’nde Alman bir turist kalbinden bıçaklandı. Cadde ortasında tartıştığı kişi tarafından kalbinden bıçaklanan turist hayatını kaybetti. Cinayet anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Haberin Devamı

CİNAYET SANİYE SANİYE GÜVENLİK KAMERASINDA

Bir süre önce İstanbul'a gelen Alman turist Gregar Kerkelink, bu sabah otelinden çıkarak İstiklal Caddesi'nde dolaşmaya başladı. Saat 11.00 sıralarında 45 yaşlarında olduğu belirtilen Alman turist ile yanına yaklaşan İ.A. arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine İ.A., Alman turisti kalbinden bıçakladı.

Kerkelink ambulansla hastaneye kaldırılırken kaçmaya çalışan saldırgan çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı. Saldırgan vatandaşlarca polise teslim edildi. Ameliyata alınan Gregar Kerkelink, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ederken görgü tanıkları, Taksim İlkyardım Hastanesi'nin 2 dakikalık mesafede olmasına rağmen ambulansın yaklaşık yarım saatte geldiğini öne sürdü.

Haberin Devamı

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

İstiklal Caddesi'nde dolaşırken bıçaklanan Alman turist Gregar Kerkelink'in bıçaklanma anı ve çevredeki vatandaşların yardıma koşması ise bir güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!