'Dönemeyebilirim' dedi, şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

Dönemeyebilirim dedi, şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2009 08:56

Hakkari Yüksekova Dağ Komando Taburu'nda vatani görevini yapan 7 aylık asker Bahadırhan Solak meydana gelen bir patlamada şehit oldu.

Haberin Devamı

Maltepe'de oturan Bahadırhan Solak'ın evine acı haber dün akşam saatlerinde geldi. Geçtiğimiz Cuma günü oğulları Bahadırhan Solak ile telefonla görüştüklerini söyleyen baba Mehmet Solak ile anne Naime Solak gözyaşı döktü.

 

TEK EVLADIMDI

Anne Naime Solak, "Tek evladımdı, başka dayanağım kalmadı" dedi. İşçi emeklisi baba Mehmet Solak, "Eve gelen komutanın anlatığına göre tel örgülerden koyunlar girmiş. Oğlum Bahadırhan ile 3 arkadaşı koyunları kovalamışlar. Birliğe dönüşlerinde buldukları bir şey patlamış. Ne olduğunu söylemediler. Oğlum şehit olmuş.Tek evladımızı şehit verdik. Vatan sağolsun" diye konuştu.

 

Haberin Devamı

'DÖNEMEYEBİLİRİM' DEMİŞTİ

Şehit Solak'ın amcası ise "Yeğenim usta birliğine giderken dönemeyebilirim. Hakkınızı helal edin demişti" dedi.

 

21 yaşındaki Bahadırhan Solak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Elektirik -Elektironik bölümü öğrenimini yarıda bırakıp halaylarla askere uğurlanmıştı.

 

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Piyade Er Solak için, Maltepe'de Yusuf Ziya Üçüncü Camisinde öğle vakti tören düzenlenecek. Solak, burada kılınacak cenaze namazının ardından Gülsuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!