Gözünden vurup öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Gözünden vurup öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2009 09:01

Adana'da 43 yaşındaki A. B., kardeşinin eşi 24 yaşındaki Gamze B.'yi zeytinlikte gözünden vurdu, ardından otomobil bagajında hastaneye götürdü. Genç kadın ölürken “Kardeşimi aldatıyordu” diyen A. B. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İŞTE VURULAN KADIN VE ZANLI

Olay, Kabasakal Mezarlığı civarındaki bir zeytinlikte meydana geldi. Börekçilik yapan A. B., çimento fabrikasında işi olarak çalışan kardeşi Mehmet B.'yi aldattığını düşündüğü yengesi Gamze B.'yi evinden aldı. Kendisine ait 01 SN 426 plakalı otomobille zeytinliğe götürdüğü Gamze B.'yi tabancayla gözünden vuran A. B., otomobilin bagajına koyarak Çukurova Devlet Hastanesi'ne getirdi.  Sol gözüne giren kurşunla ağır yaralanan Gamze B., ameliyata alındı ancak doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

“EVDEN ÇIKIP UZUN SÜRE DÖNMÜYORDU”
Hastanede polis tarafından gözaltına alınan A. B. ilk ifadesinde, Gamze B.'nin kardeşi Mehmet B.'nin eşi olduğunu ve onu aldattığını ileri sürdü.
Gamze B.'nin eşinin işe gitmesinden sonra sık sık evden ayrıldığını uzun süre dönmediğini söyleyen A. B., “Durumu fark edince kendisini uyardım. Olay günü de yine evden çıkıp uzun süre gelmedi. Eve dönünce yine nerden geldiğini sordum, ‘Dostumun yanından geliyorum. İstersen seni yanına götüreyim’ dedi” iddiasında bulundu. Gamze B.'yi otomobiline alıp zeytinliğe gittiklerini söyleyen A. B., “Bana kumpas kurulmasından korktuğum için ruhsatlı silahımı yanıma almıştım. Beni birilerinin beklediğini düşünerek otomobilden, belimdeki silahın namlusuna mermi sürüp öyle indim. Bu sırada Gamze silahımı almak isteyince arbede çıktı ve başından vuruldu” dedi.

Haberin Devamı

Polis, olay yeri sorumluluk bölgesi dışında olduğu için A. B.'yi jandarmaya teslim etti.

Olaydan sonra hastaneye gelen Mehmet B., eşi Gamze'nin ölüm haberini alınca sinir krizi geçirdi. Mehmet B.'nin bir çocuğu olan ilk eşinden ayrılıp 4 yıl önce Gamze B. ile evlendiği ondan da 2 çocuğunun olduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!