Üzerinde iki kiÅŸiye ait sperm örneÄŸi bulundu

Güncelleme Tarihi:

Üzerinde iki kişiye ait sperm örneği bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2009 11:16

İstanbul'da 3 Mart'ta başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut cinayetine ilişkin Adlı Tıp raporundan çarpıcı bir detay ortaya çıktı. Münevver'in iç çamaşırları üzerinde yapılan incelemede iki farklı kişiye ait sperm örnekleri bulundu. Genç kızın bakire olduğu, vajinal bölgesinde zorlanma bulunmadığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

4 ARKADAŞTAN MENİ ÖRNEĞİ

Akşam Gazetesi'nin haberine göre bu tespitin ardından, cinayet anında Cem G.'nin yalnız olmadığı ihtimali daha da kuvvetlendi. Cem'in 4 arkadaşından dün saç, kan, tükürük ve meni örnekleri alındı. Örnekler, genç kızın iç çamaşırında bulunan sperm izleriyle karşılaştırılacak. Cem'in arkadaşları için daha önce yurtdışına çıkış yasağı konmuş, adli kontrol getirilmişti.

 

Üst düzey bir emniyet yetkilisine göre 2 farklı sperm örneğinin tespit edilmesi tacize işaret ediyor. Yetkili, ''Bu durum Münevver'in tacize uğradığını gösteriyor. Ancak bir tecavüz girişimi de yaşanmış olabilir'' dedi.

 

Haberin Devamı

BABAYA GÖRE AYİNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Genç kızın babası Süreyya Karabulut, Münevver'in satanistler tarafından öldürüldüğünü düşündüğünü söyledi. Karabulut, Cem G. ve aÄŸabeyinin satanist içerikli sitelere üye olduÄŸunu, kızının bir ayin sonrası öldürüldüğünü iddia etti. Karabulut, ''Cinayeti Cem G.'nin arkadaÅŸlarından alınacak kan, tükürük ve saç örnekleri çözecek. Çok kısa bir sürede bu cinayetin aydınlatılacağını tahmin ediyorum. Ancak Cem G.Âyakalanır mı? Orasını bilemiyorum'' dedi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!