Başıma birşey gelirse sorumlusu Gökçek’tir

Güncelleme Tarihi:

Başıma birşey gelirse sorumlusu Gökçek’tir
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2009 01:35

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in medya mensuplarına yönelttiği tehditlerine, STAR TV Genel yayın Müdürü Uğur Dündar sert yanıt vererek, "Susmayacağız. Halkın gerçekleri öğrenme hakkına bütün gücümüzle hizmet edeceğiz ama kimseye iftira atmacağız" dedi.

İzinli gününde Star TV Ana Haber Bülteni’ne telefonla bağlanan Uğur Dündar, özetle şunları söyledi:

Dengelerini yitirmiş

Ben 40 yıldır bu mesleği yapıyorum. Bir siyasetçinin bir gazeteciye bunları söyleyebilmesi için tüm dengelerini yitirmiş olması lazım. Bir kere ben Melih Gökçek’in muhatabı değilim, siyasi rakipleridir. Bütün iddialar Melih Gökçek’in siyasi rakipleri tarafından dile getiriliyor ve biz de onun kişilik haklarına özen göstererek, toplumun gerçekleri öğrenme hakkı doğrultusunda kamuoyuna yansıtıyoruz.

Melih Gökçek’in yaptığı açık bir tehdittir. Şunu bütün kamuoyuna duyuruyorum, ’Ona dünyayı dar edeceğim sözü çok net, çok açık bir tehdittir. Günlerdir susuyordum ama artık iş öfkeli toplumlara hedef göstermeye gelince, susmamak bir görev olarak benim için şu anda söz konusudur. Başıma birşey gelirse, ailemin, çocuklarımın başına birşey gelirse o da Melih Gökçek’tir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!