Yeni yılın ilk bebeği: Doğukan

Güncelleme Tarihi:

Yeni yılın ilk bebeği: Doğukan
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 01, 2009 10:54

İstanbul'da 2009 yılının ilk bebeği Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gözlerini açtı.

Haberin Devamı

Ä°ÅŸte 2009'un ilk bebekleri  Â

 İstanbul'da yaşayan Bahadır ve Gülay Çalışkan çifti, 2009 yılının ilk dakikalarında çifte mutluluk yaşadılar. 2009 yılına ilk kez anne baba olarak giren Çalışkan ailesinin ilk çocuğu Doğukan, 2009 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ilk bebek unvanını da kazanmış oldu. Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleşen doğumda 3 kilogram 480 gram ağırlığında ve 52 santimetre boyunda dünyaya gelen Doğukan'a İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar altın taktı. Çalışkan ailesini tebrik eden Bakar, 2009 yılında İstanbul'u bebek dostu il haline getirmek istediklerini söyledi.

İlk kez anne baba olmanın heyecanını yaşayan Çalışkan ailesi ise mutlu bir tablo çizdi. Genç yaşta baba olmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Bahadır Çalışkan, "Çok heyecanlıyım. Yılın ilk bebeği oldu. Çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

Anne Gülay Çalışkan ise, çok mutlu olduğunu söyledi. Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Rengin Şiraneci de genç çifti tebrik etti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!