500 kiloluk boğanın altında kaldı

Güncelleme Tarihi:

500 kiloluk boğanın altında kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2008 13:05

SİVAS’ta kurban kesmeye çalışırken çeşitli yerlerinden yaralanan çok sayıda kişi hastanelerin acil servislerine başvururken, kendi kurbanını kesmek isteyen 66 yaşındaki Osman Ertemiz ise 500 kilo ağırlığındaki dananın üzerine devrilmesi sonucu yaralandı. Sol bacağı kırılan Ertemiz hastanede tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Sabahın erken saatlerinden itibaren, kurbanlıklarını kesmek isteyen çok sayıda kişi kesim sırasında dikkatsizlik nedeniyle yaralandı. Kimisi elinden ya da ayağından kimisi başından yaralanan vatandaşlar hastanelerin acil servislerini doldurdu.

Fatih Mahallesi’nde kendi kurbanını kesmek isteyen 66 yaşındaki Osman Ertemiz de yatırmaya çalıştığı 500 kiloluk dananın üzerine devrilmesi sonucu yaralandı. Kurbanlık dananın altında kalan Ertemiz’in sol bacağı kırıldı. Numune Hastanesi’ne kaldırılan Ertemiz tedavi altına alındı.

Bu arada, kurban keserken yaralanan ve hastaneye başvuranların acil serviste beklerken kanayan yaralarına aldırmadan birbirleriyle sohbet etmeleri dikkat çekti. Kent merkezinde bulunan sağlık kuruluşlarına öğlen saatlerine kadar 95 acemi kasabın başvurduğu öğrenildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!