Küçük Ayşenur’u köpekler parçaladı

Güncelleme Tarihi:

Küçük Ayşenur’u köpekler parçaladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2008 00:00

Portakal bahçesinde çalışan annesinin yanına gitmeye çalışan 2 yaşındaki Ayşenur, üzerine saldıran sekiz sokak köpeği tarafından parçalanarak öldürüldü.

Haberin Devamı

KORKUNÇ OLAY - FOTO GALERİ

MERSİN’in Tarsus İlçesi’nde, eşi Fesih Öztunç (39) İstanbul’da bir fırında işçi olarak çalışan Hamide Öztunç (25), çalışmak için gittiği portakal bahçesinde, minik kızı Ayşenur’u bahçe içindeki eve bıraktı. Hamide Öztunç portakal toplarken, minik Ayşenur evden çıkıp annesinin yanına gitmek istedi. Küçük kız, yaklaşık 200 metre uzaklaştıktan sonra sekiz sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Çığlık ve köpek havlamalarını duyan hala Filiz Öztunç (18), sese doğru koştu. Köpeklerin bir şeyi parçalamaya çalıştığını fark eden Filiz Öztunç, hayvanlara taş attı.

Taş attım, engelleyemedim

Bunun üzerine köpeklerin saldırmak için yöneldiği genç kız, yan bahçede çalışan komşularının olay yerine geldiğini görünce yardım istedi. Atılan taşlarla uzaklaştırılan köpeklerin, Ayşenur Öztunç’u parçaladığı fark edildi. Polisin yaptığı incelemede küçük kızın öldüğü anlaşıldı. Olayın şokunu yaşayan hala Filiz Öztunç, "Havlama seslerini duyunca evden çıkıp köpeklere doğru gittim. Köpekler ortalarına aldıkları bir şeyi çekiştiriyordu. Taş attım, bana da saldıracaklardı ki komşularımız olay yerine geldi. Taş atıp, köpekleri kovaladığımızda yeğenimin kanlar içindeki parçalanmış cesedini gördüm" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!