Genelkurmay Başkanı Akar, şehit Halisdemir'in ailesini ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Genelkurmay Başkanı Akar, şehit Halisdemirin ailesini ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 23:15

Genelkurmay Başkanı Akar, şehit Halisdemir'in ailesini ziyaret etti

Haberin Devamı

Tahsin GÜNER - ANKARA, (DHA) - GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nda darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen astsubay kıdemli başçavuş Ömer Halisdemir'in Ankara'daki evine taziye ziyaretinde bulundu.
Taziye ziyaretinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yanı sıra Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler de hazır bulundu.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve komutanlar, şehidin komşuları tarafından alkışlar ve 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganlarıyla karşılandı.
Ziyaretin ardından beraberindeki komutanlarla şehit evinden ayrılan Orgeneral Akar ve komutanlar, araçlarına binerken vatandaşlar yine sevgi gösterilerinde bulundu. Bu sırada bir kişi, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in fotoğrafını yumruklayarak tepki gösterdi. Diğer vatandaşların da destek verdiği kişiyi, Orgeneral Akar ve korumaları sakinleştirdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!