Güncelleme Tarihi:
Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni önceki akşam Raffles İstanbul’da düzenlendi. Gecede “Karanlıklar Aydınlığa” isimli sosyal sorumluluk projesi de tanıtıldı.
7. TV Yıldızları Ödül Töreni önceki akşam Raffles İstanbul’da gerçekleşti. Yılın enlerinin seçildiği gecede bir de anlamlı bir projeye ev sahipliği yapıldı. Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve İşbir Yatak’ın, kız çocuklarının eğitimi için hayata geçirdiği “Karanlıklar Aydınlığa” isimli sosyal sorumluluk projesi, ilk kez bu ödül töreninde duyuruldu.
Proje ile İşbir Yatak, lise çağındaki kız çocuklarının eğitimine 5 yıl boyunca destek olacak. Kız çocuklarının eğitiminin büyük önem taşıdığının altını çizen İşbir Holding CEO’su Metin Gültepe, “TEV ile birlikte kız çocuklarımızın eğitimi için yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projesi ile ülkemizin aydınlık geleceği için kız çocuklarımızın eğitim yolculuğunda, onların yanında oluyoruz. İlerleyen dönemlerde de bu sorumlu tavrımızın devamlılığını getirecek, kız çocuklarımızın eğitimlerine destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Davetliler Bengü’nün şarkılarıyla eğlendi.
Bengü - Ezgi Mola
Çağla Şıkel, “Yeni Bir Gün” ile “En İyi Moda Sağlık Kadın Trend Programı” ödülünü kazandı.
Çağla Şıkel
Emrah, geceden 2 ödülle ayrıldı. Şarkıcı, “Yaşam boyu onur ödülü” ve “Götür Beni Gittiğin Yere” şarkısıyla “Yüzyılın şarkısı ödülü”ne layık görüldü.
Mustafa Sandal, “Yılın en iyi pop erkek sanatçısı” seçildi.
Simge, “Bazen” ile “En İyi Albüm” ödülüne layık görüldü.
Buse Varol - Alişan
Başak Güröz - Gurur Aydoğan
Buğra Gülsoy
Burcu Binici
Burcu Esmersoy
Dilan Çiçek Deniz
Esra Erol
Ezgi Mola
Gökhan Keser
Kubilay Aka
Oğulcan Engin
Özlem Yıldız
Yeliz Yeşilmen