FETÖ'nün mahrem yapısına operasyon

Güncelleme Tarihi:

FETÖnün mahrem yapısına operasyon
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 10:27

FETÖ'nün mahrem yapısına operasyon

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- İZMİR'de Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'ndaki (FETÖ/PDY) askerlerin mahrem yapısına yönelik operasyonda yakalanan ve 'Abi' konumundaki bir kişinin ifadesi doğrultusunda, 8 ilde sabah polis tarafından operasyon düzenlendi. Aralarında askerlerin de bulunduğu 16 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu, bazılarının yakalandığı öğrenildi.
İzmir Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce, FETÖ/PDY'nin askerlerin mahrem yapısına yönelik operasyonda yakalanan 'Abi' konumundaki bir kişinin ifadesi doğrultusunda soruşturmayı derinleştirdi. Bu kapsamda aralarında hala aktif olarak görev yapan askerlerin de bulunduğu 16 kişi hakkında, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından gözaltı kararı verildi.
İzmir merkezli 8 ilde sabah saatlerinde polis tarafından düzenlenen operasyonda şüphelilerden bir kısmının yakalandığı bildirildi. Örgütte 'Abi' konumunda olduğu kaydedilen şüphelilerin tamamının gözaltına alınması için operasyonun devam ettiği bildirildi



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!