FETÖ yalanı ile dolandırmaya çalışan 2 kiÅŸi yakalandı

Güncelleme Tarihi:

FETÖ yalanı ile dolandırmaya çalışan 2 kişi yakalandı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 17, 2016 14:34

FETÖ yalanı ile dolandırmaya çalışan 2 kişi yakalandı

Haberin Devamı

Mehmet İNAN/BURSA,(DHA)-BURSA'da, "Banka hesap numaranız FETÖ'nün elinde" diyerek bir kişiyi dolandırmak isteyen 2 şüpheli yakalandı.  
Merkez Yıldırım İlçesi'nde, 23 yaşındaki Lütfü G. ile 33 yaşındaki Kadir P., 66 yaşındaki S.U.'yu arayarak, "Kimlik ve banka hesap bilgileriniz kullanılarak Fethullahçı Terör Örgütü'ne para gönderilmiş. Sizde örgüte destek verdiğiniz için gözaltına alınacaksınız. Evinizde de arama yapacağız. Hesabınızdaki parayı çekip acilen bize teslim edin" dedi. Kendilerini Terörle Mücadele Polisi olarak tanıtan kişilere inanan S.U., Duaçınarı Mahallesi Ankara Yolu üzerindeki özel bir bankaya 54 bin lirasını çekmeye gitti. Bankada dolandırıldığından şüphelenen S.U., polisi arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine bankaya gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri elinde para torbasıyla bekleyen S.U.'yu takip etti. Bir süre sonra parayı almaya gelen Kadir P. ve Lütfü G. polis tarafından yakalandı.
Yankesicilik ve dolandırıcılık suçlarından sabıkaları bulunan 2 şüpheli, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.Â

FOTOÄžRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!