FETÖ ve PKK şüphelisi çiftin evinde kaçak sigara ile çay ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

FETÖ ve PKK şüphelisi çiftin evinde kaçak sigara ile çay ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 15:14

FETÖ ve PKK şüphelisi çiftin evinde kaçak sigara ile çay ele geçirildi

Haberin Devamı

HAKKARİ,(DHA)-HAKKARİ'nin Çukurca ilçesi Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 'Bylock' kullandığı tespit edilen F.Ö. adlı erkek ile PKK/KCK terör örgütü üyeliğinden kaydı bulunan eşi E.Ö.'nün evinde yapılan aramalarda kaçak sigara ve çay ele geçirildi. F.Ö ve E.Ö.'nün firarda olduğu belirtilirken, evde bulunan yakınları T.Ö. gözaltına alındı. 
Hakkari Emniyet Müdürlüğü Irak sınırında bulunan Çukurca ilçesinde FETÖ/PDY ve PKK/KCK'ya yönelik yapılan operasyonlarla ilgili açıklama yaptı. Açık kimlikleri verilmeyen F.Ö. ve eşi E.Ö.'nün evinde arama yapıldığı belirtilerek şöyle denildi: 
"FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik sürdürülen çalışmalarda; İlimiz Çukurca Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülmekte olan soruşturma gereği terör örgütü mensuplarının sadece kendi aralarında irtibat sağlamak üzere 'Bylock' isimli programı kullandığı tespit edilen ve daha önce bir suçtan kaydı bulunan  F.Ö. ve PKK/KCK Terör Örgütü üyeliği bulunan eşi E.Ö.'nün Çukurca ilçesi Ormanlı mezrasında bulunan ikametinde 03.05.2017 günü Çukurca İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince yapılan aramada 1000 paket gümrük kaçağı sigara, 30 paket halinde kaçak çay, hakkında Çukurca Sulh Ceza Hakimliğince toplatma kararı bulunan broşür ele geçirilmiştir. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyesi F.Ö. ve PKK/KCK Terör Örgütü üyeliği bulunan E.Ö isimli şahıslar yasadışı yollardan yurt dışına kaçtığından yakalanamamış, firari şahısların ikametinde yapılan aramada ele geçirilmiş olup konuyla alakalı arama sırasında evde bulunan T.Ö isimli şahıs yakalanmıştır" denildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!