Fatih Koleji öğrenci velileri: Mağduruz

Güncelleme Tarihi:

Fatih Koleji öğrenci velileri: Mağduruz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2016 12:26

Fatih Koleji öğrenci velileri: Mağduruz

Haberin Devamı

FETÖ/ PDY soruşturması kapsamında çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan okullar arasında yer alan İzmir Özel Fatih Koleji'nin öğrenci velileri, yaklaşık 2 bin öğrencinin mağdur edildiğini belirterek, bu mağduriyetin giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Pazartesi akşam saatlerinde okul önünde toplanan öğrenci velileri, okulun kapatılmasından dolayı öğrencilerin açıkta kaldığını belirterek, ne yapacaklarını bilemediklerini söyledi. Öğrenci velileri, “Okulların açılmasına 1 ay kala, okulun kapatılması çocuklarımızı, bizleri ve burada çalışanları mağdur etti. Okul ücretlerini 4 yıl peşin yatıran veliler var. Velilerin bu mağduriyetleri nasıl giderilecek, net bilgi verilmiyor. Okulun kapısına kilit vurularak, yeni sorunlar yaratılmış oldu. Biz bu durumun bir an önce düzeltilmesini, okulumuzun açılmasını istiyoruz" dediler.

“ÇOCUKLARIMIZ ATATÜRK SEVGİSİ İLE BÜYÜDÜ"

Fatih Koleji'nde uzun süredir eğitim gören çocuklarının FETÖ veya hiçbir cemaat ya da ideolojiye yönelik eğitim verilmediğini öne süren veliler, “Çocuklarımız bu okulda Atatürk sevgisi ile büyüdü. Neden böyle bir karar verildiğini anlayamadık, şaşkın haldeyiz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!