Eşme'de FETÖ'den 16 gözaltı, 24 adliyeye sevk

Güncelleme Tarihi:

Eşmede FETÖden 16 gözaltı, 24 adliyeye sevk
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2016 17:35

Eşme'de FETÖ'den 16 gözaltı, 24 adliyeye sevk

Haberin Devamı

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK, (DHA)- UŞAK'ın Eşme İlçesi'nde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 10 öğretmen ve 1 muhtarın da aralarında bulunduğu 16 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, aynı soruşturma kapsamında daha önce gözaltına alınan, aralarından Eşme İlçe eski Milli Eğitim Müdürü E.E.'nin de bulunduğu 24 kişi ise adliyeye sevk edildi.
Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, bu sabah çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda, 10 öğretmen, 1 yurt müdürü, 1 muhtar, 1 esnaf odası çalışanı, 1 akaryakıt istasyonu sahibi, 1 işçi ve 1 çiftçi gözaltına alındı. Gözaltına alınan toplam 16 kişi, Uşak Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, geçen 30 Ağustos'ta gözaltına alınan Eşme İlçe eski Milli Eğitim Müdürü E.E.'nin de aralarında bulunduğu 24 kişi ise polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bu sabah adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!