ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Deniz: Gün; birliğimize sahip çıkma günüdür

Güncelleme Tarihi:

ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Deniz: Gün; birliğimize sahip çıkma günüdür
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 15:24

ERÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Deniz: Gün; birliğimize sahip çıkma günüdür

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) – ERCİYES Üniversitesi (ERÜ) Öğrenci Konsey Başkanı Berat Deniz, yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, “Gün; büyük düşünme, istiklalimize sahip çıkma, küçük hesap yapanları, dağılmamızı gözleyenleri mağlup etme günüdür” dedi.

Öğrenci Konseayi Başkanı Deniz, 15 Temmuz darbe girişimi ile ivme kazanan kanlı sürecin, terör örgütünün yaptığı eylemlerle devam ettiğini, örgütün ülkenin her karışında vatandaşları hedef aldığını ve saldırılarına devam ettiğini belirterek, ''PKK isimli kime ve neye hizmet ettiği belli olmayan terör örgütünün yaptığı hain eylemler sonucunda çocuklar babalarına sarılmak yerine, al bayrağa sarılı tabutlara sarılmak, özlemlerini şehitliklerde gidermek zorunda kalmıştır. Atalarımızın kanı ile sulanmış vatan toprakları her gün farklı saldırılara maruz kalmakta, yeni şehitler vermektedir. Çoluk, çocuk, kadın erkek dinlemeden hayasızca saldırılar ile vatan toprakları tehdit edilmekte Türk milletinin sabrı her geçen gün biraz daha tüketilmektedir” dedi.



Açıklamasında, ''Türkiye; bölücü, yıkıcı, ayırıcı, aynı zamanda silah ve şiddete sırtını yaslamış her türlü terör ve cinayet örgütünün hedefindedir'' diyen Deniz, şunları kaydetti:

''Kime ve neye hizmet ettiği belli olmayan vatan düşmanları sağda solda kol gezmekte yeni düzenleyecekleri hain saldırılar için planlar kurmaktadır. 15 Temmuz’da devletimizin can damarı Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yer alan birtakım hainler tarafından doğrultulan silahlar, bugün bir başka hain terör örgütü tarafından aziz milletimize çevrilmiştir. Erciyes Üniversitesi öğrencileri olarak, 15 Temmuz darbe teşebbüsünü düzenleyen hain fetö terör örgütünün nasıl karşısındaysak PKK terör örgütünün de o derece karşısında olduğumuzu bildirmek isteriz. Bizim için vatana silah doğrultmuş, silah doğrultulmasına katkıda bulunmuş, devlete zarar verecek eyleme neden olmuş her kişi veya örgüt vatan hainidir. Aziz Milletimiz, namus bildiği vatanına, hayat ve varlık haklarına kast etmeye cüret eden bu hainleri nefretle hatırlayacaktır. Erciyes Üniversitesi Öğrenci Konseyi olarak içinde bulunduğumuz durumu iyi okuyarak, bu terör örgütlerine hizmet eden, öğretim hayatına musallat olmuş teröristlerin ayıklanması görüşündeyiz. Bu ayıklanma, (Vatanını, milletini seven 15 Temmuz gecesi ve bugün burada olduğu gibi duyarlı Türk gençlerinin yanlarına gitmeyin) gibi tehditler eden hoca görünümlü terör sevicileri de kapsamalıdır. Ülkemizi üçüncü dünya ülkeleri arasında görmek isteyen, geri kalmamızı dört gözle bekleyen ihanet çeteleri hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Çünkü bizler daha çok çalışarak, bilimsel anlamda tüm dünyaya entegre olmuş ve onlarla yarış halinde olan bir öğrenci vizyonu geliştirmeyi ülkü edindik. Bu ülkü için yılmadan yorulmadan çalışacağız.”

FOTOLU

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!