Erdoğan’ın koltuğunda poz verecekti

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan’ın koltuğunda poz verecekti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 23:04

CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı Yalçın Topçu, bir grup gazeteciyle bir araya geldi ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

Türkiye’nin dar bir koridordan geçtiğini, 100 yıl evvel planlarını yarıda bırakanların bunu tamamlamak istediğini savunan Topçu, “Sevr’le falan da yetinmeyecekler, ben böyle inanıyorum. Bizi geldiğimiz yere göndermek istiyorlar” dedi. FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ilk kez önemli açıklamalar yapan Topçu, “Tuğrul (Türkeş) Bey’i aradım, ‘Devlet (Bahçeli) Bey’i alalım Külliye’ye gidelim’ dedim, ulaşamadık” dedi. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Sarayı’na gittiğini anlatan Topçu, şunları söyledi:

“Sonradan tutuklanan o Kutsi, ‘Şahsi mesele değil’ diyen Muhafız Alay Komutanı’nın (Muhsin Kutsi Barış) yanına gittik. ‘Sizin şahsınızla alakalı değil bu iş’ diyor. Orada bütün dert ve dava şu; külliyenin içine girecekler güya... Orada kim var? Ben varım, Ankara Valisi var, o günkü Emniyet Genel Müdürü, Genel Sekreter Yardımcılarından Metin Bey ve Nadir Bey var. Bizi yere yatıracaklar, kelepçe takacaklar elimize, ayağımıza. Arkadaş da orada resim çekilecek, Cumhurbaşkanı’nın koltuğunda. Bitti olay.”

Haberin Devamı

Anayasa değişiklik teklifini de değerlendiren Topçu, millete gidecek bir konuyu bu kadar zorlaştırmanın anlamı olmadığını savundu.

ERDOĞAN’DAN ZİYARET

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı tedavi gördüğü Güven Hastanesi’nde ziyaret etti. Erdoğan, doktorlardan bilgi aldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!