Emel bu kez çok özel

Güncelleme Tarihi:

Emel bu kez çok özel
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 1998 00:00

Haberin Devamı

Pop müzik şarkıcısı Emel Müftüoğlu, 2 yıl aradan sonra ‘‘Bana Özel’’ adlı yeni albümüyle müzikmarketlerdeki yerini aldı. Yüzündeki çilleri temizleten Müftüoğlu, dişine taktırdığı pırlantayla dikkat çekiyor.

Esprili ve çocuksu kişiliğini hiç kaybetmeden müzik dünyasına kaldığı yerden devam ediyor Emel. Yeni albümünün ilk klibini de ‘‘Çiçeklendim’’ adlı şarkısına çekti.Emel, Avrupa'dan aldığı bir parfüm şişesinin içinde hediye olarak bulunan pırlantayı dişine taktıran Emel, Avrupa'da bu tür aksesuarların çok yaygın olduğunu söylüyor. Emel, ‘‘Başka bir yere de takabilirdim, ama en uygun olarak dişimi gördüm. Çok değerli olduğunu biliyorum. Ama fiyatı konusunda bir şey söylemek istemiyorum’’ dedi. Bu arada oldukça kilo verdiği gözlenen Emel'in yüzündeki çillerin de kaybolduğu gözden kaçmadı. Emel, yüzündeki çilleri de yeni bir yöntemle temizletmiş.

Yaklaşık bir buçuk yıl süren stüdyo çalışmalarının ardından ‘‘Herkesi ve işimle ilgili her şeyi çok özledim’’ diyen Emel, yeni albümünde Sezen Aksu, Nazan Öncel, Şehrazat, Aykut Gürel, Bendeniz gibi isimlerle çalıştı.

Emel, Danimarkalı manken ve fotomodel Katarina'yla Türkiye Güzeli Çağla Şikel'in rol aldığı klipte, aldatılan bir kadını canlandırıyor. Söz ve müziği Nazan Öncel'e ait olan ‘‘Çiçeklendim’’in klip yönetmeni de Ömer Faruk Sorak.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!