Elitaş: Milletin adamını bağrımıza basacağız

Güncelleme Tarihi:

Elitaş: Milletin adamını bağrımıza basacağız
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 16:12

Elitaş: Milletin adamını bağrımıza basacağız

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - EKONOMİ eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın 2 Nisan Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda Kayserililerle buluşacağını belirterek, "Hafta sonu çok büyük bir kalabalıkla milletin adamını bağrımıza basacağız. Buradan onu büyük bir heyecan, büyük bir şevk ve büyük bir destekle Ankara’ya yolcu edeceğiz" dedi.
Elitaş, 16 Nisan referandum çalışmaları kapsamında ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile pastırmacı esnafını ziyaret etti. Mustafa Elitaş, referandum öncesi çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Bugün, Kayseri Bürüngüz cami etrafında değerli milletvekilimiz, belediye başkanımız, ilçe başkanımız ve teşkilatımız ile birlikte 16 Nisan halk oylaması kampanyasına çıktık. Gerçekten aracımızdan inip hemen sahaya indiğimiz anda vatandaşımızın büyük teveccühü ile karşı karşıya kaldık. Hamdolsun Mart ayının son günlerinde evetlerde olağanüstü bir artışın olduğunu görüşyoruz ve 16 Nisan’a kadar da bu 'Evet'lerin, Kayseri’de çok önemli bir noktaya geleceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
AK Partili Elitaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın 2 Nisan Pazar günü saat 13.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Kayseri halkıyla buluşacağını da ifade ederek, "Hafta sonu çok büyük bir kalabalıkla milletin adamını bağrımıza basacağız. Buradan ona büyük bir heyecan, büyük bir şevk ve büyük bir destekle Ankara’ya yolcu edeceğiz" diye konuştu.
Millet sağduyulu olduğunu ve 15 Temmuz’un sonuçlarına göre 16 Nisan'ı değerlendirdiğini de kaydeden Elitaş, "15 Temmuzdaki FETÖ terör örgütünün yarım bıraktığı işin devam etmemesi için, artık darbecilerin tarihin karanlık sayfalarına gömülmesi için 16 Nisan’da Evet diyoruz" dedi. Tarihi Kayseri Kalesi yanındaki çarşıda pastırmacı esnafını ziyaret eden eski bakan ve AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, tezgah başına geçip pastırma kesti ve çevresindekilere ikram etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!