Turizm Treni ilk seferinde Portakal Çiçeği Karnavalı misafirlerini ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Turizm Treni ilk seferinde Portakal Çiçeği Karnavalı misafirlerini ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2024 12:17

Adana- Hacıkırı – Belemedik arasında belirlenen günlerde sefer yapacak olan Turizm Treni, ilk seferinde 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’na gelen misafirleri ağırladı.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Kültür Yolu Festivalleri programları arasına alınan 12’nci Uluslararası Adana Portakal Çiçeği Karnavalı, konuklarını Turizm Treni ile Belemedik’e kahvaltıya götürdü. Tarihi özellikleri ve muazzam doğası ile Belemedik'te konukları Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut ve Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan karşıladı. Konuklar arasında kent protokolünün yanı sıra gazeteciler ve dijital içerik üreticileri de yer aldı.

TREN, YAKINDA SEFERLERE BAŞLAYACAK

Adana – Hacıkırı – Belemedik arasında belirlenen günlerde sefer yapacak olan Turizm Treni, yakın zamanda vatandaşları ağırlamaya başlayacak. Torosların eşsiz doğasını tren ile deneyimlemek oluşturulan rota, Toros Dağları'nın eşsiz manzaralarını ve tarihi zenginlikleri bir araya getirerek, Türkiye’de popüler olmaya başlayan tren turizminin Çukurova Bölgesi’ndeki ilk uygulaması olmayı hedefleniyor. Adana Valiliği, TCDD Taşımacılık A.Ş., Çukurova Kalkınma Ajansı, Adana Ticaret Odası, Pozantı Belediyesi, Karaisalı Belediyesi ve ÇUKTOB işbirliği ile hayata geçirilecek projenin yerli ve yabancı turistlerin bölgeye olan ilgisini artırması bekleniyor. (DHA)

Haberin Devamı

Turizm Treni ilk seferinde Portakal Çiçeği Karnavalı misafirlerini ağırladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!