Çağlar. 'FETÖ’cüler İTO’dan çekip gitsin’

Güncelleme Tarihi:

Çağlar. FETÖ’cüler İTO’dan çekip gitsin’
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2016 17:38

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Oda Meclisi'nde, "Hain FETÖ'yle birlikte olanlar bu yüce meclisin koltuklarını kirletmeye devam etmesinler, kendiliğinden çekip gitsinler" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar, Oda'nın Ağustos ayı Meclis toplantısında yaptığı konuşmada, "17 Aralık'tan sonra bunlara gönül vermeye devam edenler, bir sonraki eğitim yılı başladığında bunların okuluna çocuklarını gönderenler, bunların kurslarına, evlatlarını gönderenler, bunların finans kuruluşlarına destekte bulunanlar ve hâlâ bu hain FETÖ'yle birlikte olanlar bu yüce meclisin koltuklarını kirletmeye devam etmesinler. Kendiliğinden çekip gitsinler" ifadelerini kullandı.

Çağlar, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bekasına, milletin iradesine, devletin varlığına darbe vurmak isteyenlerin İstanbul Ticaret Odası çatısı altında yeri yoktur! Bunu sadece İstanbul Ticaret Odası meclisine de söylemiyorum. Bunu Türkiye'deki tüm kurum ve kuruluşlara söylüyorum" dedi.

Haberin Devamı

İTO Başkanı Çağlar, "İTO yönetimi olarak Odamızda, üniversitemizde, İDTM'de, Teknopark'ta, ICVB'de, Vakfımızda ve tüm iştiraklerimizde bu temizliği yapmaya devam edeceğiz. Ve şunu açıkça ifade ediyorum.

Devletimizin göstereceği yol ve yöntemlerle konuyla ilgili çıkarılacak kanun hükmünde kararnameye de dayanarak diğer tüm önlemleri almaya devam edeceğiz. 134 yıllık geleneği kirletmelerine, özel sektöre leke sürmelerine bu vatan üzerinde oyun oynamalarına izin vermedik, vermeyeceğiz" açıklamasında bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!