Yüzde 90'lık indirim izdihamı

Güncelleme Tarihi:

Yüzde 90lık indirim izdihamı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2009 12:44

Merter Markalar Birliği'nin önderliğinde kurulan MOL'un açılışında büyük bir izdiham yaşandı.

Haberin Devamı

Fiyatlardaki yüzde 90'lık indirim nedeniyle vatandaşlar mankenlerin üzerindeki giysileri bile çıkarıp aldı.

İndirim izdihamı / Foto-Galeri

Toplam 340 tekstil üreticisi ve 78 Hazır Giyim Sanayicisinin kurduğu Merter Markalar Birliği 'MOL' adını verdiği markanın tanıtımı için İstanbul Kurtköy'de bir mağazada satış yapacağını önceden duyurmuştu. Fiyatlarda yüzde 90'ı bulan indirim vatandaşların mağazanın önüne akın etmesine yetti.

Aslında mağaza gece 00:00'de açılacaktı ama kalabalık kapıyı zorlamaya başlayınca saat 22:00'de açılış gerçekleşti. Dışarıda bekleyenler, kapının törenle açılmasına bile fırsat vermedi. Kapı kırıldı, kalabalık akın halinde ürünlere hucüm etti. Arada kalanlar oldu. Ağlayan çocukları anneleri sakinleştirmeye çalıştı. Genç kadınlar tacize uğramamak için yüksek yerlere çıkmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

PARA ÖDEMEMEK İÇİN BARKOTLARI SÖKTÜLER

İzdiham öylesine boyutlara ulaştı ki, yağma başladı. Ödeme yapılan uzun kasa kuyruklarından uzakta bazı vatandaşların, ürünlerin üzerindeki barkotları söktükleri gözlendi. Alacak ürün bulamayanlar da cansız mankenlerin üzerindeki giysileri, hatta süs için kullanılan saksıları aldı. Mağaza çalışanları şaşkın halde olanları izlerken, alışverişe geldiği için pişman olanlar da vardı. Sadece bir saat içinde mağazadaki bütün ürünler kapışıldı. Geriye, yağma ve izdiham görüntüleri kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!