Maya Holding'ten çocuklar için AVM

Güncelleme Tarihi:

Maya Holdingten çocuklar için AVM
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2009 14:56

Maya Holding, çocuklar için özel olarak tasarlanan alışveriş merkezi, “Mohini”yi 17 Ocak 2009'da açacak.

Maya Holding Yürütme Kurulu Üyesi Ebru Halefoğlu, Mohini Aile ve Çocuk Yaşam Merkezi'ni basına tanıttı. Halefoğlu, 17 Ocak 2009'da açılacak olan Mohini'nin sadece alışveriş ve eğlence merkezi değil, bunun dışında misyonu da olan bir yer olduğunu belirterek, “Projelerimizle çocuklarımızın yüzlerini güldüreceğiz” dedi.

Mohini'nin, “Aile ve Çocuk Yaşam Merkezi” olduğunun en önemli göstergelerinden birinin “Mohini Atölyeler” olduğunu dile getiren Halefoğlu, bu atölyelerde çocukların dans, spor, sinema, tiyatro ve resim gibi birçok alanda kendilerini yetiştirebileceklerini ifade etti.

Halefoğlu, çocuk sineması ve tiyatrosunun ailelerin uğrak yeri olacağını düşündüğünü belirtti.

Halefoğlu, Mohini'nin 41 mağazayı içerdiğini, merkezdeki her şeyin sadece çocuklar için tasarlandığını kaydetti.
Aile ve çocuklar için bol seçeneklerin olacağını dile getiren Halefoğlu, şöyle konuştu:
“Mohini'de yerli ve yabancı birçok markanın harmanıyla oluşturulmuş marka karmasında sadece çocuklar için, kitapçı, kırtasiye, teknoloji, oyuncak, iç ve dış giyim, yeni doğan malzemeleri, spor, ayakkabı, şekerci ve daha birçok mağaza özenle düşünüldü ve seçildi. Atölyelerimiz, seçkin kurumların denetiminde ve uzmanlığında hizmet vermek üzere çalışmalarını sürdürecek. Çocuk gelişiminin en önemli destekçilerinden eğlence ve oyun alanları, elbette Mohini'de önemli bir yer tutucak. Amacımız, insanların buraya uğradıklarında yüzlerinde bir tebessüm bırakmak. Sadece çocuklarımız değil, içlerinde çocuk ruhunu koruyan herkesin mutlu ayrılacağı bir yer olmak.”

Soruları da yanıtlayan Halefoğlu, Mohini'nin 4-4,5 milyon dolara malolduğunu ve Mohini mağazalarının devamının, 2010'dan itibaren öncelikle Ankara'da olmak üzere birçok yerde mağaza açarak geleceğini belirtti.

Krizle ilgili bir soruya ise Halefoğlu, “Krizden etkilenmeyeceğiz demek bir hayal olur. Ancak ihtisas mağazacılığı yaptığımız için krizden çok fazla etkileneceğimizi düşünmüyorum” dedi.

Halefoğlu, bir soru üzerine ise 0-3 yaş arası hariç olmak üzere 3 yaş üstü çocukları ailelerin, “gönül rahatlığıyla” atölyelere teslim edebileceklerini, çocukların aktiviteleri boyunca sorumluluğunu aldıklarını ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!