Avrupalı izinciler demokrasi nöbetini bırakmıyor

Güncelleme Tarihi:

Avrupalı izinciler demokrasi nöbetini bırakmıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 13:33

Siirt’te, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetleri, her gün yüzlerce kişinin katılımıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Valilik önündeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda devam eden etkinliğe, Avrupalı izinci aileler de destek veriyor. Almanya’dan Siirt’e giden Sinan Gülyeşil, hem FETÖ’nün girişimini kınamak hem de milli iradeye sahip çıkmak için her gün nöbete katılıyor. 

Yurt dışında olması nedeniyle Türkiye’nin son yıllarda aldığı mesafeyi daha iyi gözlemlediklerini belirten Gülyeşil, herkesin bu dönemde duyarlı olması ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmesi gerektiğini belirtti.

Avrupalı izinciler demokrasi nöbetini bırakmıyor


VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN

Almanyadan tatil için memleketi Sakarya’ya giden Tacettin Şensoy, Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen nöbete katıldı. Vatan hainlerinin vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini belirten Şensoy, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“O gece vatanımız elden gitti zannettik. Vatansız kalmak, gurbette hele çok zor bir olay. Yenikapı’ya gideceğiz. İnşallah, orada bulunacağız. Bu heyecanı hep birlikte yaşamaya çalışacağız. Yaşasın büyük Türkiye. Parti değil, hep birlikte bir olduğumuzda diri oluruz, güçlü oluruz, birlik olduğumuz sürece her şeyin üstesinden gelebiliriz ama ayrıldığımız zaman biteriz. Vatansız olmak çok kötü bir olay.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!