Güncelleme Tarihi:
Rice'ın bu fotoğrafları çok konuşulacak
Gectiğimiz günlerde Almanya Başbakanı Angela Merkel'in dekolte şovu konuşuldu. Şimdi ise ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice'ın bacak şovu ortaya çıktı.
Rice, önce Filistin lideri Mahmud Abbas'la Washington'daki Ritz Carlton Oteli'nde görüştü. Abbas, İsrail'in uyguladığı yakıt ambargosuyla birlikte Gazze'de ortaya çıkan insanlık dramının giderilmesi için ABD'nin desteğini almak amacıyla soluğu Washington'da aldı. Ancak Rice ile görüşmesinden nasıl bir sonuç aldığı bilinmez. Resmi açıklamaya göre "olumlu bir görüşme" oldu. Ancak Gazze'de durum içler acısı.
Rice ardından Dışişleri Bakanlığı'nda Gürcistan Dışişleri Bakanı David Bakradze ile görüştü. Onunla da Kafkaslar'daki durumu gözden geçirdi. Ancak Ortaduğu ve Kafkaslar'daki durumdan çok, Rice'ın bacak şovu öne çıktı. Her iki görüşmeye de siyah mini eteği ile katılan Rice'ın bacak şovu, bu kez siyasi magazinin ilgi odağı oldu.