Dicle'nin sultanları küme düştü

Güncelleme Tarihi:

Diclenin sultanları küme düştü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2008 11:38

Türkiye Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde 8 yıldır mücadele eden Dicle Üniversitesi, maddi imkansızlık nedeniyle 2 maça PAF takımını götüremediği için kural gereği küme düştü.

Kulüp Başkanı Prof.Dr.Zülküf Gülsün, "Dicle'nin sultanları" olarak 8 yıldır Diyarbakır'ı 1'inci Lig'de temsil ettiklerini, bu yıl maddi imkansızlıklar nedeniyle zor durumda kaldıklarını belirterek şunları söyledi:

"2 YABANCIYI DA GÖNDERDİK"

"Voleybol Federasyonu, bu yıl PAF takımı zorunluluğunu çıkardı. Zaten A takımını maçlara götürmekte maddi olarak zorlanıyorduk. 2 maçtır PAF takımını götürmediğimiz için ligden düşürüldük. Voleybolcuları evlerine gönderdik. Takımın hiç bir geliri bulunmuyor. Bugünlere bağışlarla geldik. Biri Ukranyalı biri Litvanyalı, 10 voleybolcumuzu evlerine gönderdik. Yapabileceğimiz bir şey yoktu. Bu kent bu takıma sahip çıkmadı."

TARAFTAR KADIN REKTÖRÜ SORUMLU TUTTU

Diyarbakırspor Taraftarlar Derneği'nin internet sitesi, Dicle Üniversitesi bayan voleybol takımının küme düşmesinden Rektör Prof.Dr.Ayşegül Jale Saraç'ı sorumlu tuttu. Sitede bu konuda şöyle denildi:

"Bu şehrin zenginleri nerede? İçişleri eski bakanı Abdulkadir Aksu ve Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker nerede. Bu takım adım adım uçuruma itilirken neden izlediler? Bunu Diyarbakırspor taraftarı unutmaz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!