Denizli'de 3'üncü dalga FETÖ operasyonuna 45 gözaltı

Güncelleme Tarihi:

Denizlide 3üncü dalga FETÖ operasyonuna 45 gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 12:37

Denizli'de 3'üncü dalga FETÖ operasyonuna 45 gözaltı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında örgütün il yapılanmasına yönelik yapılan 3'üncü dalga operasyonda, aralarında işadamların da bulunduğu 45 kişi gözaltına alındı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Denizli il yapılanmasına yönelik dün (salı) 3'üncü dalga operasyonu başlattı. Örgüte finansal kaynak sağladığı ileri sürülen kişilere yönelik yapılan operasyonda dün 22 kişi gözaltına alındı. Devam eden operasyon kapsamında bu sabah ise 23 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan toplam 45 şüphelinin arasında işadamları ve esnafların olduğu öğrenildi.

İLK OPERASYONDA 19, 2'İNCİ DE 15 TUTUKLU

Emniyet Müdürlüğü'nün FETÖ/PDY soruşturması kapsamında il yapılanmasına yönelik yaptığı birinci dalga operasyonunda içinde Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Habib Yıldız ve önde gelen işadamlarından 19 kişi tutuklanmıştı. İkinci dalga operasyonunda ise içinde eski AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kayhan'ın da aralarında bulunduğu 15 kişi daha tutuklanmıştı.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!