Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde 15 Temmuz şehitlerini anma töreni

Güncelleme Tarihi:

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde 15 Temmuz şehitlerini anma töreni
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 16:31

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nde 15 Temmuz şehitlerini anma töreni

Haberin Devamı

Halil ÖZÇOBAN/BURSA, (DHA)- BURSA’da, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce, 15 Temmuz Şehitleri'ni Anma Proğramı düzenlendi. Burada konuşan Bursa Cumhuriyet Savcısı Özgür Katip Kaya, "dini kullanan FETÖ; halktan beklemedikleri bir tepki görünce farklı stratejilerle kendini kamufle etmeye çalışmıştır. FETÖ her türlü kılığa girmeye müsait, her türlü kabın şeklini almaya müsaittir" dedi.
Bursa'da, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Toplantı Salonu'ndaki etkinliğe, Cumhuriyet Savcısı Özgür Katip Kaya, Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak, davetliler ve denetimli serbestlik kapsamında bulunan kişiler katıldı. Burada konuşan Cumhuriyet Savcısı Özgür Katip Kaya,  15 Temmuz gecesi milletin, darbeye kalkışanları geri dönülmeyecek şekilde bertaraf ettiğini söyledi. Kaya,  "FETÖ, Türkiye Cumhuriyetini yok etmeye, küçük düşürmeye yönelik hareket eden bir girişimdir. Genel anlamda FETÖ'yü, uluslararası emperyalizme hizmet eden,  istihbarat örgütü ve çete olarak nitelendirebiliriz. Onlar, dini kullanmıştır,. Yalnız, halktan beklemedikleri bir tepki görünce farklı stratejilerle kendini kamufle etmeye çalışmıştır. FETÖ her türlü kılığa girmeye müsait, her türlü kabın şeklini almaya müsaittir" dedi.
Etkinlikte konuşan Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih Sancak ise "Bu darbe girişiminde milletimiz, tıpkı bin yıl önce Malazgirt'te olduğu gibi, bu coğrafyayı vatan olarak sahiplenme konusundaki kararlılığını ortaya koymuştur." diye konuştu.
15 Temmuz gecesi çekilen fotoğrafların sergilendiği etkinlik davetlilere şehitler anasına pilav dağıtılması ile sona erdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!