Demokrasi Nöbeti fotoğrafları sergilenecek

Güncelleme Tarihi:

Demokrasi Nöbeti fotoğrafları sergilenecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2016 14:36

Demokrasi Nöbeti fotoğrafları sergilenecek

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Delikliçınar Meydanı'nda 27 gün süren Demokrasi Nöbetleri'nde vatandaşların çektiği fotoğraflardan oluşan sergi açacak.

Merkezefendi Belediyesi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 27 gün demokrasiye sahip çıkmak adına Denizlililerin tuttuğu Demokrasi Nöbeti'nde vatandaşların çektikleri sergilenmeye değer fotoğrafları sergileyecek. Fotoğraf göndermek isteyen Denizlililer, Merkezefendi Belediyesi'nin kurumsal Facebook ve Twitter adresinden fotoğraflarını yollayabilecek. Fotoğraflar, göndericilerin isimleriyle birlikte sergide yer bulacak.

AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "15 Temmuz gecesi milli iradeye FETÖ tarafından bir darbe girişimi yapılmak istendi. Yüce Türk milleti, milli iradesine sahip çıkarak, bu girişimi geri püskürttü, darbeye hayır dedi. 15 Temmuz'dan sonra demokrasiye sahip çıkmak için 27 gün tüm Denizlililer Demokrasi Nöbeti tuttuk. Belediye olarak Demokrasi Nöbetleri'nde çekilen fotoğraflardan oluşan bir sergi açacağız. Tüm vatandaşlarımızın çektiklerini en güzel fotoğraf karelerini göndererek sergimize katkı sunmalarını istiyoruz" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!